Licitationer

Her kan du se de aktive licitationer. Find planlagte eller tildelte licitationer via menuen til venstre.

Für eine Übersetzung der Ausschreibungsinhalte bitte das Flaggensymbol aktivieren.

Vis: Alle | VOB | VOL | VOF

Vi søger håndværkere

Ydelse

Skoleforeningen søger altid efter motiverede selvstændige håndværkere, der er interesserede i at arbejde for Skoleforeningen efter VOB-regler og håndværkerordning og ønsker at deltage i mindre (frifordelte) og i udbudte licitationer.

Er du interesseret, ser vi frem til din skriftlige henvendelse med alle relevante bilag til nedenstående adresse.

Kontakt os gerne på tlf. +49 (0) 461 5047 132, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vis mere
AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
24937 Flensburg

Duborg skolen - Udendørsanlæg

Ydelse

Til Duborg skolen bliver der udendørsanlægsarbejder udliciteret. Hvis der er interesse for det, bedes venligst at informeres over byen Flensborg. De sørger for det organisatoriske.

Under licitationer findes der licitationer efter VOB ("Auscchreibungen nach VOB"):

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeOffentligt udbudSvarfrist17.04.2018 kl. 11:45