Licitationer

Her kan du se de aktive licitationer. Find planlagte eller tildelte licitationer via menuen til venstre.

Für eine Übersetzung der Ausschreibungsinhalte bitte das Flaggensymbol aktivieren.

Vis: Alle | VOB | VOL | VOF

Vi søger håndværkere

Ydelse

Skoleforeningen søger altid efter motiverede selvstændige håndværkere, der er interesserede i at arbejde for Skoleforeningen efter VOB-regler og håndværkerordning og ønsker at deltage i mindre (frifordelte) og i udbudte licitationer.

Er du interesseret, ser vi frem til din skriftlige henvendelse med alle relevante bilag til nedenstående adresse.

Kontakt os gerne på tlf. +49 (0) 461 5047 132, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vis mere
AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
24937 Flensburg

Murværks og metaldørarbejder på Gottorp skolen, Slesvig

Ydelse

På grund af brandsikringsarbejder skal der fornyes nogle eksisterende dører på Gottorp skolen i Slesvig.

Der skal skiftes almindelige træ og/eller metaldører til brandsikre dører (T30 eller T30-RS), sammen med rammer.

Videre er der nogle murværksarbejder dvs. at der skal mures nogle væg op (Ca. 30m2 i Porenbeton eller Kalksandstein).

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeDirekte tildelingSvarfrist19.07.2016 - kl. 14:00AdresseDansk skoleforening for Sydslesvig e.V.
Südergraben 36
24937 Flensburg