Licitationer

Her kan du se de aktive licitationer. Find planlagte eller tildelte licitationer via menuen til venstre.

Für eine Übersetzung der Ausschreibungsinhalte bitte das Flaggensymbol aktivieren.

Vis: Alle | VOB | VOL | VOF

Vi søger håndværkere

Ydelse

Skoleforeningen søger altid efter motiverede selvstændige håndværkere, der er interesserede i at arbejde for Skoleforeningen efter VOB-regler og håndværkerordning og ønsker at deltage i mindre (frifordelte) og i udbudte licitationer.

Er du interesseret, ser vi frem til din skriftlige henvendelse med alle relevante bilag til nedenstående adresse.

Kontakt os gerne på tlf. +49 (0) 461 5047 132, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vis mere
AdresseDansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Teknisk Afdeling
Stuhrsallee 22
24937 Flensburg

LED-Belysning i Kejtum Danske Skole

Ydelse

Den nuværende belysning i gymnastiksalen i Kejtum Danske skole skal skiftes til LED-belysning. Arbejder følger også krav af Jülich-projektet. Den nuværende belysning med 28 lamper skal skiftes.

Interessede deltager bedes at kontakte Teknisk Afdeling af Skoleforeningen.

Vis mere
AftalereglerVOBFremgangsmådeDirekte tildelingSvarfrist09.06.2017AdresseDansk skoleforening for Sydslesvig e.V.
Stuhrsallee 22
24937 Flensburg
Offentliggjort23.05.2017Kontakt Stephen-Ole.Peichl@skoleforeningen.org

VOB

Modernisering af vinduer og dører

Ydelse

I forskellige skoler og børnehaver skal der udskiftes nogle vinduer og dører.

AftalereglerVOBFremgangsmådeDirekte tildelingSvarfrist28.07.2017 - kl. 10.30
Offentliggjort13.07.2017