Pædagog

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagog til Sild Danske Børnehave pr. 1. september 2022 eller snarest derefter. Institutionen er normeret til 50 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.30-15.30. Ansøgningerne skal være i Skoleforeningens hænde senest den 20. juli 2022, kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kai Zilkenat, Sild Danske Børnehave, tlf. 0461-50 47 93 53 8.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
20. juli 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
21. juni 2022

Sild Danske Børnehave er en af Dansk Skoleforening for Sydslesvig´s børnehaver.

Børnehaven har en skøn beliggenhed, som giver anledning til en masse naturoplevelser.

Dette gør vi brug af i vores dagligdag, da vi vægter uderummet som læringsmiljø meget højt. Vi er ude hver dag og har en fast udedag om ugen, hvor vi er på vandreture rundt omkring på vores ø.

Ud over det vil vi fra dette efterår oprette en ny afdeling som naturgruppe.

Vi vægter børns trivsel og deres individuelle udvikling, især den motoriske højt. Hver gruppe har en gymnastiktime om ugen, som enten hvis vejret holder finder sted på sportspladsen eller i skolens gymnastiksal.  Ud over det skaber vi rum til børnenes motoriske udvikling såvel i institutionen som på legepladsen. Deres almene udvikling hænger sammen med bevægelse og sund kost. Vi har her i huset en nulsukker- og hvedemel politik her hos os.

Vi er normeret til 50 børn, hvoraf de ti af dem er vuggestuebørn. De andre 40 børn er delt op i to alders integrerede basisgrupper i alderen fra tre til fem. Derefter rykker de op i førskolegruppen. De enkelte grupper laver til dagligt aktiviteter, der er tilrettelagt til det enkelte barns (alt efter aldersgruppe og individuelle) behov.

Naturgruppen er normeret til 16 børn.

Hvis du er team player, der er fleksibel og omstillingsparat, når det er nødvendigt og er blevet nysgerrig på os, så er du lige den, vi har brug for.

Vi har en 37-timers pædagogstilling til dig og ville kunne tilbyde en lille lejlighed her over på vores dejlige ø.

Vi ved godt, at det kan virke som udfordring med at komme over til en ø, men vi ved af egen erfaring, at hvis man først har turdet at tage skridtet, er det et herligt sted, hvor man hurtigt kan komme ind i og blive en del af dette dejlige, helt unikke fællesskab, vi har herover.

Du er velkommen til at ringe og få mere informationer eller meget gerne komme over og se os an.

Stillingen kan tiltrædes fra den 01.09.2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.