Netværkssekretær (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
33,5 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en netværkssekretærvikar til Dagtilbud i Flensborg og Slesvig-Flensborg pr. 1. september 2022 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. maj 2026. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 12. august 2022, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180
Adresse:
Ansøgningen med relevante bilag og stillingsnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
12. august 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
2. august 2022

NETVÆRKSSEKRETÆR I DAGTILBUD

Pr. 1. september 2022 eller snarest derefter søges en vikar for vores netværkssekretær i Flensborg hhv. kredsen Slesvig-Flensborg.

Om stillingen:
Stillingen er på 33,5 timer og knytter sig til fire dagtilbud som ligger i Flensborg og Harreslev. Du vil som udgangspunkt være tilstede i alle fire dagtilbud en gang i ugen. Din dagligdag vil dermed være præget af en skøn forskellighed imens du arbejder med opgaver underlagt den samme ramme.

Dine arbejdsområder omhandler udelukkende administrative opgaver, som binder det enkelte dagtilbud og centralforvaltningen sammen, herunder:

• Indtastning og ajourføring af databaser
  • Korrespondance og indberetninger
  • Føre regnskab

Er du,

• uddannet kontorassistent,
  • sikker i dansk og tysk både i skrift og tale
  • god til at have flere bolde i luften og beholde overblikket
  • sikker bruger af MS Office-pakken

… så er du måske vores vikar, der er frisk på at etablere sekretærarbejde på tværs af forskellige dagtilbud og centralforvaltningen.

Du vil være del af et team, som består af de forskellige dagtilbudsledere, medarbejdere i centralforvaltningen og selvfølgelige også dine kommende netværkssekretærkollegaer.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til TVöD.

Stillingen er tidsbegrænset for max. 4 år.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180.

Ansøgningsfristen er den 12.8.2022 kl. 12.00