Netværkssekretærvikar (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
30 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en netværkssekretærvikar i Dagtilbud pr. 1. august 2022 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 14. november 2023 med mulighed for forlængelse.
Adresse:
Ansøgningen med relevante bilag og stillingsnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
1. juni 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
12. maj 2022

NETVÆRKSSEKRETÆRVIKAR I DAGTILBUD

Pr. 1. august 2022 eller snarest derefter søges en vikar for vores netværkssekretær i kredsen Slesvig-Flensborg.

Om stillingen:
Stillingen er på 30 timer og knytter sig til fem dagtilbud som ligger i Tarp, Lyksborg, Hattlund, Husby og Satrup. Du vil som udgangspunkt være tilstede i alle fem dagtilbud en gang i ugen. Din dagligdag vil dermed være præget af en skøn forskellighed imens du arbejder med opgaver underlagt den samme ramme.

Dine arbejdsområder omhandler udelukkende administrative opgaver, som binder det enkelte dagtilbud og centralforvaltningen sammen, herunder:

• Indtastning og ajourføring af databaser
  • Korrespondance og indberetninger
  • Føre regnskab

Er du,

• uddannet kontorassistent,
  • sikker i dansk og tysk både i skrift og tale
  • god til at have flere bolde i luften og beholde overblikket
  • sikker bruger af MS Office-pakken

… så er du måske vores vikar, der er frisk på at etablere sekretærarbejde på tværs af forskellige dagtilbud og centralforvaltningen.

Du vil være del af et team, som består af de forskellige dagtilbudsledere, medarbejdere i centralforvaltningen og selvfølgelige også dine kommende netværkssekretærkollegaer.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til TVöD.

Stillingen er tidsbegrænset for perioden 01.08.2022 – 14.11.2023 med mulighed for forlængelse.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180.

Ansøgningsfristen er den 01.06.2022 kl. 12.00