Netværkssekretær (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
14 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en netværkssekretær i Dagtilbud pr. 1. september 2022 eller snarest derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 19. august 2022, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180
Adresse:
Ansøgningen med relevante bilag og stillingsnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
19. august 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
2. august 2022

NETVÆRKSSEKRETÆR I DAGTILBUD I EGERNFØRDE OG ASKFELT

Pr. 1. september 2022 eller snarest derefter søges en netværkssekretær i Egernførde og Askfelt.

Om stillingen:
Stillingen er på 14 timer og knytter sig til vores to dagtilbud i Egernførde og en i Askfelt.

Der er tildelt 7 sekretærtimer til det ene, 3,5 timer til det andet dagtilbud, samt 3,5 i Askfelt og din tjenestetid tilrettelægges efter aftale med dig. Din dagligdag vil være præget af en skøn forskellighed, imens du arbejder med opgaver i de forskellige institutioner underlagt den samme ramme.

Dine arbejdsområder omhandler udelukkende administrative opgaver, som binder det enkelte dagtilbud og centralforvaltningen sammen, herunder:

• Indtastning og ajourføring af databaser
  • Korrespondance og indberetninger
  • Føre regnskab

Er du

• uddannet kontorassistent,
  • sikker i dansk og tysk både i skrift og tale
  • god til at have flere bolde i luften og beholde overblikket
  • sikker bruger af MS Office-pakken

… så er du måske vores nye kollega, der er frisk på at etablere sekretærarbejde på tværs af forskellige dagtilbud og centralforvaltningen.

Du vil være del af et team, som består af de forskellige dagtilbudsledere, medarbejdere i centralforvaltningen og selvfølgelig også dine kommende netværkssekretærkollegaer.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til TVöD.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180

Ansøgningsfristen er den 19.8.2022 kl. 12.00