Netværkspædagogmedhjælper

i Sydtønder Amt

Jobnr.:
49243
Institution:
Ansættelsestidspunkt:
12. september 2022
Lønindplacering:
TVÖD EG SuE-Tarif
Ugentlig arbejdstid:
22-28 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 19. august 2022, kl. 12:00. Hvis du ikke allerede medbringer en form for pædagogisk baggrund, tilbyder vi et spændende pædagogisk kursusforløb til dig
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kirsten Tychsen Hansen, tlf. 04663-960 eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, tlf. 0461-5047189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
19. august 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
4. august 2022
 

Netværkspædagogmedhjælpervikar – i Nordfrisland- Sydtønder et alsidigt job med masser af muligheder

Vil du være den flyvende og tryghedsskabende pædagogmedhjælper, der træder til, når behovet opstår – og som altid er garanteret fast antal timer? Vil du være med til at understøtte Skoleforeningens vigtige formål, hvor man giver børn og unge det bedste afsæt i et stærkt fællesskab?Så læs videre her.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger lige nu en pædagogmedhjælper, som kan indgå i netværksmodellen i Sydtønder.  

Du bliver fastansat ved Humtrup Børnehave, som bliver dit basisdagtilbud. Børnehaven ligger midt i den lille nordfrisiske by Humtrup.

Følgende 6 dagtilbud vil du som fast vikar være medansvarlig for:

-          Dit basisdagtilbud i Humtrup

-          Aventoft Børnehave i Aventoft 

-          Bramstedlund Børnehave i Bramstedlund

-          Læk Børnehave i Læk

-          Nibøl Børnehave i Nibøl

-          Risum Børnehave i Risum

Din ansættelse kan ligge mellem 22 og 28 ugentlige timer. Vi afstemmer sammen med dig, hvilket ugentlige, du ønsker ansættes med.

Dine timer vil være garanteret i Humtrup Børnehave, hvis ikke de andre huse i netværket har behov for vikarhjælp.

Merkørsel afregnes via gældende retningslinjer.

Med dit nysgerrige sind, gør du en forskel  
Vi leder efter dig, der måske har arbejdet som pædagogmedhjælper tidligere – eller som er nysgerrig på pædagogprofessionen. Du vil kunne få mulighed for, som ufaglært, at deltage i et spændende kvalificeret kursusforløb.

Du har lyst til at løse praktiske faglige opgaver og du kan understøtte pædagogerne og støtte dem i deres daglige planlægning. Vi vægter, at du er nærværende, imødekommende og samvittighedsfuld. Du er nysgerrigt anlagt og har lysten til at lære mere.

Vi arbejder udviklingsorienteret med fødderne på jorden 
Vores kultur er lærende og nysgerrig med plads til godt humør og en positiv tilgang. Vi har en åbenhed og stræben efter et højt fagligt niveau i vores opgaveløsning. Med det mener vi, at du aldrig står alene med en udfordring – der er altid kolleger, der står klar til at hjælpe dig. For at sikre en god opstart og trivsel for vores kommende netværksvikar i basisdagtilbuddet og inden for de øvrige netværksdagtilbud, vil vi have fokus på, at du føler dig både tryg, værdsat og godt klædt på til at varetage dine vikaropgaver. Du vil derfor blive præsenteret for forskellige tiltag, som skal sikre, at du kommer godt i gang – og får gode oplevelser, som en del af netværket.

Vil du bringe dine kompetencer i spil hos os?

Så skynd dig at sende dit CV og din ansøgning til job@skoleforeningen.org.  

Ansættelsesudvalget består af Dagtilbudsleder Kirsten Tychsen Hansen (Tel.: 04663 960) og pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (Tel.: 0461-5047189), som du er velkommen til at kontakte ved spørgsmål.   

Vi glæder os til at møde dig.