Netværkspædagog

Ugentlig arbejdstid:
22-28 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 19. august 2022, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Dagtilbudsleder Anne Asmussen fra Nystadens Vuggestue (tel.:0461-3186294) eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (tel.:0461-5047189)
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
19. august 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
4. august 2022

Netværkspædagogvikar i Flensborg – et alsidigt job med masser af muligheder

Vil du være den flyvende og tryghedsskabende pædagog, der træder til, når behovet opstår – og som altid er garanteret fast antal timer? Vil du være med til at understøtte Skoleforeningens vigtige formål, hvor man giver børn og unge det bedste afsæt i et stærkt fællesskab? Så læs videre her.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger dig som netværkspædagogvikar til dagtilbuddene i Flensborg vest.

Du bliver fastansat ved Nystadens Vuggestue, som bliver dit basisdagtilbud. Vuggestuen ligger midt i den nordlige bydel af Flensborg.

Følgende 5 dagtilbud i Flensborg by vil du, som fast vikar, være medansvarlig for:

• Oksevejens Børnehave
  • Ingrid Hjemmet
  • Duborg Børnehave
  • Skovgades Børnehave
  • Vesteralle Børnehave

Din ansættelse kan ligge mellem 22 og 28 ugentlige timer. Vi afstemmer sammen med dig, hvilket ugentlige timeantal, du ønsker at ansættes med.

Du vil altid være garanteret timer i dit basisdagtilbud Nystadens Vuggestue, hvis ikke de andre huse i netværket har behov for vikarhjælp.

Merkørsel afregnes via gældende retningslinjer.

Er du frisk på at indgå i denne ny netværksmodel?

Du vil være med til at sikre stabilitet og kontinuitet i de enkelte dagtilbud.

At finde en vikar her og nu koster tid og kan opleves som pres for institutionerne – fordi det til tider kan være umuligt at finde en vikar, som kan træde til for kun en dag. Som netværkspædagogvikar kommer du derfor til at gøre en vigtig forskel for de dagtilbud, du bliver tilknyttet – både personale og børn kan opleve øget tryghed og stabilitet.

Med dit nysgerrige sind, gør du en forskel

Du vil få mulighed for at dyrke din nysgerrighed, lære en masse nyt og høste erfaring fra forskellige institutionskulturer. Vi tilbyder dig derfor en masse frihed, mulighed for læring på tværs samtidig med at du får en masse stabilitet som følge af det fastsatte timetal, du er ansat til.

Vi leder efter dig, der er udannet pædagog og meget gerne supplerer med erfaring inden for dagtilbudspraksis. Vi vægter, at du er nærværende, imødekommende og samvittighedsfuld. Du er nysgerrig og stolt af din faglighed, og du har lyst til at udforske den, ved at være tilknyttet flere forskellige institutioner.

Vi arbejder udviklingsorienteret med fødderne på jorden

Vil du bringe dine kompetencer i spil hos os?

Så skynd dig at sende dit CV og din ansøgning til job@skoleforeningen.org

Ansættelsesudvalget består af Dagtilbudsleder Anne Asmussen fra Nystadens Vuggestue (tel.:0461-3186294) og pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (tel.:0461-5047189), som du er velkommen til at kontakte ved spørgsmål.

Vi glæder os til at møde dig.