Månedslønnet lærervikar

Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
ca. 25 løntimer (svarende til en beskæftigelsesgrad på ca. 93%)
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en månedslønnet lærervikar til fagene engelsk, matematik og billedkunst ved Medelby Danske Skole pr. 8. august 2022 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 25. november 2022, da der er tale om et vikariat. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 23. maj 2022, kl. 8.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Kaj Henken, Medelby Danske Skole, tlf.: (0)4605 / 383
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
23. maj 2022, kl. 8:00
Offentliggjort:
9. maj 2022

Om Medelby Danske Skole

Vi er en hyggelig skole i grænselandet der sætter barnet i centrum. Der er 20 dejlige og videbegærlige elever som undervises på 1-2 samlæste hold. Du får 2 engagerede lærerkolleger og en kreativ kollega i SFO'en.

Skolen er kendetegnet ved:

- Læring for alle - eleverne skal blive så dygtige som de kan

- Fællesskab - med udgangspunkt i mindetallets værdier, sprog og kultur

- Trivsel - vi samarbejder og finder gode løsninger igennem dialog