Viceskoleleder til Jes Kruse-Skolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny viceskoleleder til Jes Kruse-Skolen med tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest derefter

Jobnr.:
Institution:
Jes Kruse-Skolen
Ansættelsestidspunkt:
1. januar 2022
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Nærmere oplysninger:
Se hele stillingsopslaget her
Adresse:
Konsulenthuset ballisager a/s, hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte chefkonsulent Britt Rønberg på +45 30638518 eller researchkonsulent Camilla Lykke Hansen +45 30631749, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Offentliggjort:
28. september 2021

Motiveres du af det gode og tillidsfulde forældresamarbejde samtidig med, at der er fokus på et godt læringsmiljø for skolens elever? Har du administrativt flair, så vi sikrer, at vi udnytter alle vores ressourcer og potentialer fuldt ud? Drives du af at udfordre praksis og sætte retning? Så har vi lige nu en spændende mulighed til dig som viceskoleleder på Jes Kruse-Skolen.