Viceskoleleder til Cornelius Hansen-Skolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny viceskoleleder til Cornelius Hansen-Skolen med tiltrædelse 26. juli 2021 eller snarest derefter

Jobnr.:
45359
Institution:
Cornelius Hansen-Skolen
Ansættelsestidspunkt:
26. juli 2021
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
Fuldt timetal
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte skoleleder Pernille Hansen-Brown (0049 461 41718) eller områdechef Eberhard von Oettingen (0049 461 5047 117).
Adresse:
Ansøgning med relevante bilag som bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen (er en betingelse for at kunne søge jobbet) og udtalelser sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
23. april 2021, kl. 8:00
Offentliggjort:
19. marts 2021
 

Banker dit hjerte for mangfoldighed?

Viceskoleleder søges til en dansk byskole midt i Flensborg

Forestil dig, at du tager på arbejde på en moderne skole tæt på både strand, skov, Europas kendte ungdomsskaterpark og Flensborg bys charmerende centrum. Vil du være del af en rummelig fællesskole, hvor børn og unge udfordres i deres lyst til at lære og i nysgerrigheden til at udforske? Så er stillingen som vores nye viceskoleleder på Cornelius Hansen-Skolen ledig pr 26. juli 2021.

På Cornelius Hansen-Skolen udvikles alle børns, unges og voksnes kompetencer til at indgå i et berigende fællesskab. Her skal alle føle sig set og hørt og alle skal have mulighed for at udvikle sig. Dette mål arbejder vi på hver dag sammen med vores omkringliggende institutioner.

Skolen er en grund- og fællesskole med klasser fra 1. til 10. årgang og ca. 270 elever. Vi deler matrikel med et inspirerende fritidshjem og dagtilbuddet ligger lige om hjørnet. På 7. klassetrin skifter elever fra skoler i vores fællesskoledistrikt til Cornelius Hansen-Skolen. I vores daglige arbejde arbejder vi målrettet med inklusion af alle elever. Skolen har fokus på læring, trivsel og dannelse i et flerkulturelt miljø. Vores udgangspunkt er dansk pædagogik, sprog og kultur.
Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med et fagligt kompetent, dedikeret og engageret personale på 30 personer, heraf 21 lærere. Vi vægter tillid og dialog som fundament i samarbejdet.

Du kommer til at indgå i et spændende og udviklende ledernetværk med de øvrige ledere i Dansk Skoleforening for Sydslesvig – med i alt 40 danske skoler. Skoleforeningen er anerkendt af de tyske myndigheder og følger tysk skolelovgivning, som er anderledes end den danske på en række områder.

Din arbejdsdag vil spænde over en bred vifte af forskellige opgaver. Ved siden af de klassiske administrative viceskolelederopgaver indgår du bl.a. i forberedelse af eksamen og opfølgning og indberetning af specialundervisning. Som leder informerer og kommunikerer du både med medarbejdere, børn og unge og forældre. Ved siden af ledelsesopgaven er du fortsat en del af den pædagogiske praksis, idet du varetager almindelig undervisning.

Det er dig, vi søger, hvis du:

 • har lyst til at være med til at skabe rammerne for den bedste skole for dejlige børn
 • er dialogorienteret, nærværende med en lyttende tilgang til alle
 • har lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde med skolelederen og med alle medarbejdere
 • har en værdsættende ledelsesstil – du ser muligheder frem for begrænsninger
 • inddrager medarbejderne samtidig med at du er tydelig i din ledelse
 • kan tage svære samtaler
 • tager initiativet og følger opgaver til dørs
 • ser glæden ved den administrative side af arbejdet og formår at holde overblikket
 • har erfaring med tysk skolelov eller hurtigt kan sætte dig ind i denne
 • mestrer både dansk og tysk
 • har flair og interesse for IT
 • har lyst til at blive en del af fællesskabet i det danske mindretal.

Vi ønsker os en viceskoleleder med ledelseserfaring, gerne med en ledelsesuddannelse eller lysten til at tage en.
Vi ønsker os en viceskoleleder, som i samarbejde med alle medarbejdere aktivt vil medvirke i videreudviklingen af skolens professionelle læringsfællesskab.
Og har du derudover blink i øjet og humor med i skoletasken, så er du skolens nye viceskoleleder.

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte skoleleder Pernille Hansen-Brown (0049 461 41718) eller områdechef Eberhard von Oettingen (0049 461 5047 117).

Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Ansøgning med relevante bilag som bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen (er en betingelse for at kunne søge jobbet) og udtalelser sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist er fredag d. 23. april kl. 8.00.

Samtaler er planlagt til uge 17 og 18. De særlige omstændigheder med Corona-udfordringen gør, at du skal være indstillet på særlige vilkår, der kan være givne i ansættelsessamtalerne.

Stillingen skal besættes per 26. juli 2021 eller snarest derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig.