Skolepædagog

ved PPR (Ejderskolen og Vestermølle Danske Skole)

Jobnr.:
Institution:
Pædagogisk Psykologisk Rådgivning
Ansættelsestidspunkt:
1. november 2021
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
20,7 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en skolepædagog med 20,7 ugentlige timer pr. 1. november 2021 eller snarest derefter. Du er ansat i Skoleforeningen under PPR med foreløbig daglig base på Ejderskolen og Vestermølle Danske Skole. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 30. september 2021, kl. 12.00.
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til ledende psykolog Mona Jochimsen telefon +49 461-570870.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
30. september 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
14. september 2021

PPR søger skolepædagog til inklusionsopgaver 1.-4. klassetrin

Skoleforeningen søger pr. 1. november en skolepædagog, der kan varetage inklusionsopgaver på 1.- 4. klassetrin. Stillingen er på 20,7 timer ugentligt.

Du er ansat i Skoleforeningen under PPR med foreløbig arbejdsplads på Ejderskolen og Vestermølle Danske Skole.

Relations - og helhedsorienteret pædagogisk tilgang:

Vi ønsker en skolepædagog, der arbejder ud fra en systemisk tilgang, og som kan bidrage til at fremme inklusion og udviklingen af gode læringsmiljøer på Skoleforeningens institutioner. Det helhedsorienteret perspektiv på barnets adfærd og udvikling, er af afgørende karakter for at kunne opnå den bedste trivsel for det enkelte barn og gruppen. En vigtig del af jobbet er ligeledes, at du arbejder aktivt med at udvikle et godt og konstruktivt samarbejde, såvel mono, som tværprofessionelt. Så dine kommunikative færdigheder, samt dine evner til at reflektere over egen praksis vil også være en stor del af jobbet.

Centrale arbejdsopgaver vil være:

• Rådgivning og støtte til lærerteams og skoleledere omkring inklusionsopgaven og til udviklingen af et godt læringsmiljø for alle
  • Give støtte til elever på det sociale og emotionelle område, med det mål at fremme social adfærd og inklusion for enkelte og gruppen.
  • Har en anerkendende tiltag til pædagogisk praksis, samt et grundlæggende børnesyn der bygger på at ”alle børn gør det så godt de kan”
  • Arbejde med mindre elevgrupper, således at deres mulighed for at deltage i undervisning fremmes.
  • At støtte arbejdet med at skabe gode overgange og brobygning fra dagtilbud til skole
  • I samarbejde med skolelederen på Husum skole at koordinere indsatser på distriktsskolerne.
  • Indgå i netværk med institutioner og aktører, fx skoleledere med lærere og dagtilbudsledere med pædagoger, skolesocialarbejdere og socialrådgivere.
  • Indgå i et team med andre skolepædagoger med det sigte at udveksle erfaringer og udvikle det faglige område.

Vi søger en uddannet pædagog, eksempelvis socialpædagog eller fritidspædagog.

Vi forventer, at du:

• har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • er samarbejdsorienteret og evner at skabe tillidsfulde samarbejdsrelationer såvel internt som i eksterne netværk
  • har overblik og arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • kan dansk og tysk såvel skriftligt som mundtligt.
  • har kørekort og egen bil

Vil du være med til at gøre en forskel for skoleforeningens elever?

Så skynd dig at sende os din ansøgning. Du søger ved at sende dit CV og din ansøgning til  job@skoleforeningen.org

Du er velkommen til at ringe til ledende psykolog Mona Jochimsen eller souschef pædagogisk konsulent Tanja Bøgen Jensen på +49(461) 570870, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende stillingen.

Foreløbigt ansættelsessted: Ejderskolen, Vestermølle Danske Skole.

Ansættelse: Deltid, 20,7 timer ugentligt.

Ansættelsesstart:  1. november eller snarest derefter

Ansøgningsfrist: 30. september 2021

Ansættelsessamtaler finder sted snarest derefter

Vi glæder os til at møde dig.

Om Skoleforeningen
Yderligere informationer om Dansk Skoleforening for Sydslesvig kan findes på:    www.skoleforeningen.org