Skoleleder til Vyk Danske Skole

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Vyk Danske Skole med tiltrædelse 26. juli 2021 eller snarest derefter

Jobnr.:
Institution:
Vyk Danske Skole
Ansættelsestidspunkt:
26. juli 2021
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
Fuldt timetal
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte pædagogisk konsulent Dorthe Sønnichsen (0049 175 9835187) eller via mail dorthe.soennichsen@skoleforeningen.org
Adresse:
Ansøgning med relevante bilag som bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen (er en betingelse for at kunne søge jobbet) og udtalelser sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
16. april 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
19. marts 2021

Hyggelig skole på Før søger leder med hjerte

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Vyk Danske Skole.

Vi er en dansk grund- og fællesskole op til 8. klasse for den nordfrisiske ø Før. Der er 16 elever og tre undervisere på skolen, hvoraf du som leder er den ene. Vi har til huse på samme matrikel som Legestuen, som har børn fra 0-6 år. Dette sikrer os et stabilt børnetal om end i den lave ende.

Øen Før har 8.600 indbyggere, hvoraf 4.200 bor i hovedbyen Vyk. Øen bliver også kaldt ”den grønne ø”. Der er kilometervis af sandstrande, smuk natur, mildt klima og øen er beliggende i midten af den Slesvig-Holstenske Nationalpark Vadehavet. Øen er trods sit indbyggertal et utrolig aktivt sted med mere end 8.000 årlige arrangementer. Er du til surfing, sejlads, kajakroning, SUP eller anden udendørssport så giver øen mangfoldige muligheder til at kombinere drømme jobbet med et aktivt fritidsliv. Her er meget for både børnefamilien og for den voksne, som holder af charmen ved ”easy living”. Som leder på Vyk Danske Skole vil du opleve det vi kalder ”Insellage” ø-sindelaget som et helt særligt kendetegn for øens beboere.

Vi byder på:

• en hyggelig skole
  • en flok dejlige og videbegærlige elever – fordelt på 1-2 hold
  • en lærergruppe, som har fokus på at finde gode løsninger
  • et engageret forældrenetværk
  • SFO med en kreativ medarbejder
  • et lokalt dansk foreningsliv

Vi ønsker os en leder, som:

• udviser initiativ, engagement og er proaktiv i sin tænkning
  • er tydelig i sin kommunikation og synlig for elever, forældre og personale
  • har organisationstalent og godt overblik
  • er empatisk og anerkendende i sin tilgang til andre
  • er en teamplayer og bevidst søger samarbejdet indenfor- og uden for skolen

Du er selvfølgelig læreruddannet og ledelseserfaring vil være en fordel, også gerne administrativt så du har overskud til både at være pædagogisk leder og en god ambassadør for vores lille skole.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Vi vil gerne at skolelederen som minimum har bopæl på øen i hverdagene. Et godt kendskab til tysk er uundværligt. Skolelederen har det pædagogiske, ledelses- og personalemæssige samt administrative ansvar, støttet af en stærk central forvaltning, iht. de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen.

Vi ser gerne at du kan tiltræde d. 26. juli 2021 eller snarest derefter.

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Der er planlagt samtaler d.  23. april og d. 3. maj.

Ansøgningsfrist er den 16. april kl 12.00