Skoleleder til Store Vi-Vanderup Danske Skole

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Store Vi-Vanderup Danske Skole med tiltrædelse 26. juli 2021 eller snarest derefter

Jobnr.:
45362
Institution:
Store Vi-Vanderup Danske Skole
Ansættelsestidspunkt:
26. juli 2021
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
Fuldt timetal
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte områdechef Olaf Runz (0049 461 5047 115).
Adresse:
Ansøgning med relevante bilag som bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen (er en betingelse for at kunne søge jobbet) og udtalelser sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
23. april 2021, kl. 8:00
Offentliggjort:
19. marts 2021
 

Hyggelig landsbyskole med det hele søger leder med hjerte

skoleleder søges til en skole lige udenfor Flensborg

Forestil dig en skole, der mest ligner en charmerende trelænget gård. En skole, hvor alt og alle er i børnehøjde, og hvor du kan få lov til at omsætte dine pædagogiske tanker uden at skulle foretage de store armbevægelser. En skole med et medarbejderteam og initiativrige forældre i ryggen, der sammen løfter i flok for at skabe de bedste læringsbetingelser for deres børn. Hvis du kan forestille dig det, så er stillingen som vores nye skoleleder på Store Vi-Vanderup Danske Skole ledig pr 26. juli 2021.

Vi er en grundskole fra 1.-6. klassetrin med ca. 60 glade børn, der alle har et stort overskud. Børnene er fordelt på 3 klasser. Skolen har i alt 8 kreative og engagerede medarbejdere, hvoraf 3 arbejder i SFOén og der er 4 lærere. Skolen deler matrikel med dagtilbuddet og lægger grund til en aktiv spejderflok.

For tre år siden blev de to landsbyskoler i Store Vi og Vanderup lagt sammen til Store Vi-Vanderup Danske Skole med beliggenhed i Store Vi. Der er et aktivt foreningsliv i både Store Vi og Vanderup. Vi ønsker os, at den nye leder vil fortsætte arbejdet med den positive sammenlægningsproces.

På trods af den landlige beliggenhed, bor vi meget centralt i Sydslesvig med hurtig adgang til Flensborg, Husum og motorvejen.

Vores nøgleværdier er:

 • høj trivsel
 • plads til individualitet – vi ser styrker og der er plads til fejl
 • berigende fællesskab
 • godt samarbejde
 • stor omsorg
 • ligeværd
 • anerkendelse

Vi ønsker os en leder, som er:

 • empatisk i sin ledelsesstil
 • initiativrig, engageret og involverende
 • tydelig i sin kommunikation og synlig til stede
 • anerkendende overfor store og små
 • samarbejdsvillig

Du skal være læreruddannet og helst have ledelseserfaring - gerne med en ledelsesuddannelse eller lysten til at tage en. Du skal også være en stærk administrativ leder, så du har overskud til både at være pædagogisk leder, skaber faglige resultater og er aktiv i samarbejdet med mindretallets foreninger. Du kommer til at indgå i et spændende og udviklende ledernetværk med de øvrige ledere i Dansk Skoleforening for Sydslesvig – med i alt 40 danske skoler. Skoleforeningen er anerkendt af de tyske myndigheder og følger tysk skolelovgivning, som er anderledes end den danske på en række områder. Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Vi ser gerne at skolelederen har eller tager bopæl i Sydslesvig og kendskab til tysk er uundværligt. Skolelederen har det pædagogiske, ledelses- og personalemæssige samt administrative ansvar, støttet af en stærk central forvaltning, iht. de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte områdechef Olaf Runz  (0049 461 5047 115).

Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Ansøgning med relevante bilag som bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen (er en betingelse for at kunne søge jobbet) og udtalelser sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist er fredag d. 23. april kl. 8.00.

Samtaler er planlagt til uge 17 og 18. De særlige omstændigheder med Corona-udfordringen gør, at du skal være indstillet på særlige vilkår, der kan være givne i ansættelsessamtalerne.

Stillingen skal besættes per 26. juli 2021 eller snarest derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig.