Service assistent til lejrskolen Vesterled

Ugentlig arbejdstid:
30 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en service assistent til lejrskolen i Vesterled (Hvide Sande) fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter til den 31. juli 2021. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på, at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt, hvis der den 1. maj 2021 endnu ikke kan drives lejrskole. Stillingen er tidsbegrænset til 3 måneder. Der kan evt. blive tilbudt en forlængelse på 3 måneder, hvis lejrskoledriften fortsat er mulig (mht. covid-19). Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 15. april 2021, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger om Vesterled kan fås på www.vesterled.de eller ved henvendelse til Dansk Skoleforening for Sydslesvig, Sally Flindt-Hansen, telefon +49 461 5047401 eller køkkenleder på Vesterled, Henriette Christiansen, telefon +45 97 31 50 31.
Adresse:
Ansøgningsfrist:
15. april 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
23. marts 2021

Service Assistent til lejrskolen Vesterled i Hvide Sande

Institution: Lejrskolehjemmet Vesterled, Vesterledvej 76, Sdr. Haurvig, 6960 Hvide Sande

Skoleforeningen søger en service assistent til lejrskolen i Vesterled fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter til den 31. juli 2021. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på, at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt, hvis der den 1. maj 2021 endnu ikke kan drives lejrskole. Stillingen er begrænset til 3 måneder. Der kan evt. blive tilbudt en forlængelse på 3 måneder, hvis lejrskoledriften fortsat er mulig (mht. covid-19).

Den ugentlige arbejdstid på 30 timer vil som hovedregel være fordelt på ugens 5 første hverdage. Lejlighedsvis vil der blive tale om weekendarbejde, f.eks. i forbindelse med koloniophold i sommerferien. Medarbejderen må være indstillet på, at arbejdstidens placering er fleksibel, under hensyn til lejrskole-virksomhedens forudsætning og behov.

Serviceassistentens opgaver spænder fra madlavning, oprydning, rengøring, servering og afrydning, generel vedligehold af lejrskolen og ad hoc opgaver som opstår, når der er er ugentligt skiftende grupper af børn og lærere på lejrskolen.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 15.04.2021 kl. 12.00

Nærmere oplysninger: Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Dansk Skoleforening for Sydslesvig, Sally Flindt-Hansen, Telefon +49 461 5047401 eller til køkkenleder på Vesterled, Henriette Christiansen, Telefon +45 97 31 50 31. Læs mere på www.vesterled.de

Adresse: Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stillingens betegnelse ”Service assistent på lejrskolen Vesterled” sendes til job@skoleforeningen.org