Pedel

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Marit Beckmann, Jens Jessen-Skolen, tlf. 0461-37171 eller kørselsleder Henning Wietz, Teknisk Afdeling, tlf. 0461-5047135.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
30. september 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
13. september 2021

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en pedel til Jens Jessen-Skolen og Kilseng Børnehave med tiltrædelse pr. 1. december 2021 eller snarest derefter

Arbejdsområderne vil være alt forefaldende pedelarbejde i skolen og børnehaven samt institutionernes ydre områder. Der kan forekomme vikariater og tilsyn på omkringliggende institutioner.

Kvalifikationer

Der ønskes en to-sproget pedel (dansk og tysk), der har en afsluttet teknikeruddannelse indenfor elektrikker- eller vvs-området, en håndværkeruddannelse eller lignende kvalifikationer eller erfaring fra tidligere pedelstillinger.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 5. oktober 2021 fra kl. 10.00 på Jens Jessen-Skolen.

Yderligere informationer om Dansk Skoleforening for Sydslesvig kan findes på www.skoleforeningen.org.