Pædagogmedhjælper

Ugentlig arbejdstid:
31 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til Harreslev Børnehave pr. 17. maj 2021 eller snarest derefter. Hvis du ikke allerede medbringer en form for pædagogisk baggrund, tilbyder vi et spændende pædagogisk kursusforløb til dig. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Harreslev Børnehave er normeret til 78 børn i alderen 3 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.00 til kl. 16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 20. april 2021, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Maik Andresen, Harreslev Børnehave, tlf. 0461-72262.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
20. april 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. april 2021

Her venter dig en stilling som pædagogmedhjælper på 31 ugentlige timer.
Vi byder ind med en småbørnsgruppe, en naturgruppe, 3 aldersintegreret grupper fra 3-5 år og to førskolegrupper. Samlet er vi i alt op på 125 børn. Når du starter hos os, er vi 28 medarbejdere, som er med til at gøre en forskel. For at sikre børns læring og udvikling på bedste vis, vægter vi trivsel og arbejdsglæde meget højt.
Vores åbningstid er fra 7.00 – 16.00

Forudsætninger:

• Selvom du ikke medbringer en uddannelse som pædagogisk assistent ”SPA” eller ”PAU uddannelsen” er du velkommen til at søge stillingen.
  • Alle pædagogmedhjælpere, der starter som ufaglært, deltager i et spændende kvalificeret kursusforløb.
  • Vi arbejder med forskellige digitale kommunikationsplatforme, som også vil blive en del af dit daglige arbejde.

Har du lyst til:

• at arbejde sammen med mange forskellige typer af mennesker?
  • at arbejde målrettet med børnenes trivsel og udvikling?
  • at bidrage med dine ideer og tanker på gruppen og for helheden?

Om dig:

• Du er god til at danne gode relationer til børn og voksne.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan reflektere over eget arbejde.
  • Du ser dig som et menneske, der gerne arbejder i et team.
  • Du kan være med til at afdække husets åbningstider. (7.00-16.00)
  • Du er et glad menneske med humor.
  • Du allerede medbringer kendskab til brug af IT – ellers lærer du det hurtigt
  • Du er åben for at arbejde med alle aldersgrupper.

Kan du se dig selv i ovenstående stillingsopslag, ville vi glæde os at læse mere om dig i din ansøgning.

Efter at vi har modtaget din ansøgning, vil du modtage et par uddybende spørgsmål, helst via mail, som du bedes svare på.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til dagtilbudslederen Maik Andresen. Harreslev Daginstitution, 0461-72262 eller 71170

Maik Andresen (dagtilbudsleder)

Betina Walter (afdelingsleder- Thomasgade) og Claudia Schnack (souschef- Søndergade)