Pædagog (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagog til Vyk Legestue pr. 10. maj 2021 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Vyk Legestue er normeret til 12 børn i alderen 1-6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.30-15.30. Ansøgningen skal være i Skoleforeningens hænde senest den 14. april 2021, kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Birte Knudsen, Vyk Legestue, tlf. 04681-593121.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
14. april 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
24. marts 2021

Skoleforeningen søger en pædagog til Vyk Legestue per 10.05.2021 med 37 timer ugentlig.

Vores legestue er den mindste institution på den skønne ø Før, som også bliver kaldt for den frisiske Caribien.

Øen har et stort naturområde, som vi altid gerne gør brug af i vores daglige pædagogiske arbejde.

Institutionen er normeret til 12 børn i alderen 1-6.

Den aktuelle åbningstid er fra kl. 7.30-15.30.

Personalegruppe består af en afdelingsleder og en medhjælper.

Legestuen ligger meget centralt i øens største by Vyk. Vi ligger på samme matrikel som Vyk danske skole, som vi har et meget tæt samarbejde med.

Vi søger dig med et humanistisk menneskesyn, som er positiv, glad og brænder for sit arbejde.

Vi leder efter en pædagog der er samarbejdsvillig, selvstændig, struktureret og åben for nye tiltag.

Hvis du bliver nysgerrig på at høre nærmere, så ring gerne til afdelingslederen Birte Knudsen

Hvis du vil hilse på os, så er Du velkommen til at komme på besøg.

Vi kan ved behov gerne være behjælpelig med at finde en lejlighed, hvis du ikke i forvejen er bosat på øen.