Pædagog (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
28,5 time
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagog til Vestermølle Børnehave pr. 1. november 2021 eller snarest derefter. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Vestermølle Børnehave er normeret til 20 børn i alderen 3 til 6 år. Institutionens aktuelle åbningstid er fra kl. 7.00 til 14.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 5. oktober 2021, kl. 12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Inken Flöge, Vestermølle Børnehave, tlf. 04332-477.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
5. oktober 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
7. september 2021

Pædagog ved Vestermølle Børnehave

Vil du være del af et team som brænder for det pædagogfaglige arbejde med børns trivsel, læring og udvikling og værdsætter du samarbejdet i en god feedbackkultur?

Så læs nærmere her:

Per 01.11.2021 søger vi en kompetent kollega med 28,5 ugentlige arbejdstimer, som vægter en god blanding af strukturerede aktiviteter, oplevelser og leg, med rigelig plads til at skabe rum og nærvær med børnene, ud fra en anerkendende tilgang. Vi søger en pædagog som kan handle og træffe beslutninger og er nysgerrig på egen og andres pædagogiske praksis.

En pædagog som kan organisere dagligdagen, inddrage børnene ud fra deres forudsætninger, så de bliver aktive medspillere og oplever læringsmiljøer hvor deltagelse er i fokus.

Vi søger en pædagog, der formår at lede en gruppe gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, kolleger og forældre.

Vestermølle Børnehave er Skoleforeningens mest sydlig beliggende dagtilbud. Den er normeret til 20 børn i alderen 3- 6 år og har en åbningstid fra 7.00-14.00. Institutionen ligger i et meget idyllisk område med natur rundt omkring, som inviterer til mange spændende aktiviteter. Desuden ligger institutionen lige ved siden af skolen som vi har et godt etableret og tæt samarbejde med. Især i forbindelse med førskolearbejdet, som foregår på skolens matrikel.

Vi er aktive og engagerede inden for mindretallet, som har en stor betydning for vores område.

Din opgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med et fælles værdisæt, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med det pædagogiske koncept.

Er det her dig?

• Du er uddannet pædagog og brænder for arbejdet med børn i alderen 3-6 år
  • Du er lyttende og vægter dialog højt
  • Du formår at tilrettelægge det pædagogiske arbejde således at det enkelte barns udvikling og behov tilgodeses
  • Du går positivt ind i samarbejdet og skaber bæredygtige relationer med alle samarbejdspartnere
  • Du er inspirerende, initiativrig og åben for andres tiltag
  • Du er teamorienteret og deltager aktivt og løsningsorienteret

Kan du se dig i vores børnehave og er klar til at prøve noget helt unikt, så send din ansøgning. Vi glæder os at til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er den 05.10.2021.

Her får du yderligere oplysninger:

Dagtilbudsleder Inken Flöge, tel.: 04332 - 477