Pædagog

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagog til Harreslevløkke Daginstitution per 15. februar 2021 eller snarest derefter til den 11. januar 2022 med mulighed for forlængelse. Med baggrund i coronakrisen må ansøgerne være indstillet på at ansættelsestidspunktet kan udskydes til et senere tidspunkt. Harreslevløkke Daginstitution er normeret til 58 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.00 til kl. 16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 18. januar 2021, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Sylvia Purrucker, Harreslevløkke Daginstitution, tlf. 0461-16068800.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
18. januar 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
4. januar 2021

Pr. den 15.02.2021 søger vi en engageret pædagog ved Harreslevløkke Daginstitution.

I Harreslevløkke Daginstitution vægter vi leg og bevægelse i dagligdagen, samt læring og udvikling gennem sansemotorikken. Bevægelse er den røde tråd gennem vores pædagogiske arbejde. Vi skaber gode forudsætninger for motorisk udfoldelse og rig mulighed for sanselige erfaringer og udfordringer, idet vi skaber udviklings- og læringsmiljøer med masser af gode oplevelser, udfordringer og viden.

Vi har to vuggestuegrupper, de 0-3 årige, og to aldersintegrerede grupper, de 1-6 årige. Vi er normeret til 58 børn, og en personalegruppe bestående af 5 pædagoger og 7 pædagogmedhjælper som dagligt sørger for at børnene har det godt, trives, lærer og udvikler sig. Et team som ser det som en kerneopgave at arbejde med børns sproglige, motoriske og kropslige udvikling.

Er det her dig?

• Du er fleksibel og omstillingsparat
  • Du er ansvarsbevidst, initiativrig og har overblik
  • Du er nærværende og omsorgsfuldt