Netværkssekretær

Ugentlig arbejdstid:
19,25 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 26. april 2021, kl. 8:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461-5047-180.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
26. april 2021, kl. 8:00
Offentliggjort:
8. april 2021

NETVÆRKSSEKRETÆRSTILLING I DAGTILBUD

Per 15. maj 2021 søges én engageret netværkssekretær på 19,25 timer til tre af vores dagtilbud i kredsen Slesvig-Flensborg.

Om stillingen:
Siden september 2019 har vi etableret netværkssekretærer i vores 56 dagtilbud. Dagtilbuddene er delt op i otte netværksgrupper, og hvert dagtilbud har fået tildelt et antal sekretærtimer. I Hanved-, Skovlund- og St. Vi-Vanderup Børnehave har vi 19,25 ledige sekretærtimer. Det er Dagtilbudskontoret, der i samarbejde med Økonomiafdelingen ser frem til at ansætte dig.

Dine kommende arbejdsområder omhandler udelukkende de administrative opgaver, der binder det enkelte dagtilbud og centralforvaltningen sammen. Følgende overordnede sekretærjob-opgaver venter dig:

• Indtastning og ajourføring af databaser
  • Korrespondance og indberetninger
  • Føre regnskab

Er du,

• uddannet kontorassistent,
  • sikker i dansk og tysk både på skrift og tale
  • god til at have flere bolde i luften og beholder overblik
  • sikker bruger af MS Office-pakken
  • og har du også kørekort og bil,

… så er du måske vores nye medarbejdere, der er frisk på at etablere en stadig ny form for sekretærarbejde på tværs af forskellige dagtilbud og centralforvaltningen.

Du vil være del af et team, som består af forskellige dagtilbudsledere, medarbejdere i centralforvaltningen og selvfølgelig også dine kommende netværkssekretærkollegaer.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til TVöD

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180.

Stillingen oprettes per 15.5.2021 eller snarest derefter

Ansøgningsfristen udløber den 26.4.2020 kl. 8.00.