Netværkspædagogmedhjælper

Ugentlig arbejdstid:
22-28 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 15. december 2021, kl. 12:00. Hvis du ikke allerede medbringer en form for pædagogisk baggrund, tilbyder vi et spændende pædagogisk kursusforløb til dig.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Inken Geipel-Jorde (tel.: 0461-52850) eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (tel.: 0461-5047189)
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
15. december 2021, kl. 12:00
Offentliggjort:
24. november 2021

Netværkspædagogmedhjælpervikar i Flensborg - et alsidigt job med masser af muligheder

Vil du være den flyvende og tryghedsskabende pædagogmedhjælper, der træder til, når behovet opstår – og som altid er garanteret fast antal timer? Vil du være med til at understøtte Skoleforeningens vigtige formål, hvor man giver børn og unge det bedste afsæt i et stærkt fællesskab?Så læs videre her.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger lige nu en pædagogmedhjælper, som kan indgå i en ny netværksmodel til Flensborg.

Du bliver fastansat i Vesterallé Børnehave, som bliver dit basisdagtilbud. Børnehaven ligger midt i Flensborg by.

Følgende 6 dagtilbud vil du som fast vikar være medansvarlig for:

• Dit basisdagtilbud Vesterallé Børnehave
  • Oksevejens Børnehave
  • Ingrid Hjemmet
  • Duborg Børnehave
  • Skovgades Børnehave
  • Nystadens Vuggestue

Din ansættelse kan ligge mellem 22 og 28 ugentlige timer. Vi afstemmer sammen med dig, hvilke ugentlige timer, du ønsker ansættes med. Din arbejdstid kan ligge fra kl. 07.00 til kl.16.00.

Dine timer vil være garanteret timer i Vesterallé Børnehave, hvis ikke de andre huse i netværket har behov for vikarhjælp.

Merkørsel afregnes via gældende retningslinjer.

Med dit nysgerrige sind, gør du en forskel

Vi leder efter dig, der måske har arbejdet som pædagogmedhjælper tidligere – eller som er nysgerrig på pædagogprofessionen. Du vil kunne få mulighed for, som ufaglært, at deltage i et spændende kvalificeret kursusforløb.

Du har lyst til at løse praktiske faglige opgaver og du kan understøtte pædagogerne og støtte dem i deres daglige planlægning. Vi vægter, at du er nærværende, imødekommende og samvittighedsfuld. Du er nysgerrigt anlagt og har lysten til at lære mere.

Vi arbejder udviklingsorienteret med fødderne på jorden

Vores kultur er lærende og nysgerrig med plads til godt humør og en positiv tilgang. Vi har en åbenhed og stræben efter et højt fagligt niveau i vores opgaveløsning. Med det mener vi, at du aldrig står alene med en udfordring – der er altid kolleger, der står klar til at hjælpe dig. For at sikre en god opstart og trivsel for vores kommende netværksvikar i basisdagtilbuddet og inden for de øvrige netværksdagtilbud, vil vi have fokus på, at du føler dig både tryg, værdsat og godt klædt på til at varetage dine vikaropgaver. Du vil derfor blive præsenteret for forskellige tiltag, som skal sikre, at du kommer godt i gang – og får gode oplevelser, som en del af netværket.

Vil du bringe dine kompetencer i spil hos os?

Så skynd dig at sende dit CV og din ansøgning til job@skoleforeningen.org

Ansættelsesudvalget består af Dagtilbudsleder Inken Geipel-Jorde (Tel.: 0461/52850) og pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (Tel.: 0461-5047189), som du er velkommen til at kontakte ved spørgsmål.

Vi glæder os til at møde dig.