Månedslønnet lærervikar (GENOPSLAG)

Ugentlig arbejdstid:
ca. fuldt timetal
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en månedslønnet lærervikar til fagene matematik, natur/teknik og idræt med klasselærerfunktion for en 5. klasse ved Hiort Lorenzen-Skolen pr. 17. februar 2022 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 21. marts 2022, da der er tale om et vikariat. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 28. januar 2022, kl. 8.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Tine Bruun Jørgensen, Hiort Lorenzen-Skolen, tlf. 04621-995730.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
28. januar 2022, kl. 8:00
Offentliggjort:
14. januar 2022

Hiort Lorenzen-Skolen

Hiort Lorenzen Skolen har et positivt og trygt læringsmiljø.

Vi tager udgangspunkt i elevernes individuelle evner til at udvikle en høj og kreativ faglighed i et socialt fællesskab, hvor de også lærer at tolerere andre.

Vi ønsker at fremme individualiteten såvel som samarbejdsevnerne hos det enkelte barn, samtidig med at der er fokus på deres videre skolegang.