Kontorelev

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorelev med tiltrædelse den 1. august 2022. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 14. februar 2022.
Nærmere oplysninger:
Har du brug for flere oplysninger eller sidder inde med nogle spørgsmål må du meget gerne kontakte kontorleder på Dagtilbudskontoret Marianne Rautenstrauch på telefon 0461/5047-180 eller Gudrun von Oettingen på Personalekontoret på telefon 0461/5047-121.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
14. februar 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
24. november 2021

Uddannelsesplads som kontorelev –

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en engageret og positiv elev til uddannelsen som kontorassistent (”Kaufmann/Kauffrau für Büromanagement”) per 1. august 2022.

Har du altid synes det ville være spændende at administrere alle de forskellige opgaver der skal løses i forbindelse med driften af en stor virksomhed? Har du

• en god MSA (mittlerer Schulabschluss) eller en højere eksamen
  • gode formuleringsevner på dansk og tysk, både skriftligt og mundtligt
  • sans for tal
  • god orden

og er du glad og udadvendt?

Så er uddannelsen som kontorassistent ved Dansk Skoleforening måske lige det rigtige for dig.

Vi vil uddanne dig på alle de forskellige områder der tilhører en moderne virksomhed. Du vil komme i kontakt med mange personer (både fysisk og i telefonen), vil bruge dine evner ift. arbejde med tekster og tal og lære at holde mange bolde i luften uden af miste overblikket.

Hvis du er frisk på at søge uddannelsen hos os, ser vi frem til din ansøgning som gerne skal foreligge hos os senest den 14. februar 2022.