IT-systemadministrator (forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en IT-systemadministrator med tiltrædelse den 1. marts 2022 eller snarest derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 31. januar 2022 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til IT-chef Leif-Olaf Truelsen-Knigge, tlf. 0461-5047157.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
31. januar 2022, kl. 12:00
Offentliggjort:
23. december 2021

Vi søger

en medarbejder, der understøtter os i at drive og vedligeholde Skoleforeningens server infrastruktur. Du vil være med til at planlægge og integrere nye fysiske og virtuelle servere, administrere de mange forskellige tjenester på vores XEN og Hyper-V omgivelser. Du vil stå for 2nd level support til SQL, Exchange SharePoint m.m. i samarbejde med dine teamkollegaer.

Vi ønsker os, at du

• har erfaring med Windows Server produkter og VDI i en større virksomhed,
  • har arbejdet med SQL-, Exchange- og SharePoint Server,
  • tager ansvar for, at server infrastrukturen bliver vedligeholdt og er opdateret,
  • medvirker til at sikre forankring af it-leverancerne i organisationen.

Du er den rette til dette job, hvis du

• har erfaring med it i en større administration i en Microsoft omgivelse,
  • kan understøtte kollegaer inden for FireWall, Voice Over IP og generel infrastruktur,
  • har gode samarbejdsevner og kan arbejde tæt sammen med såvel ledelsen som brugerne,
  • kan holde fokus og er vedholdende i dit arbejde, også når du har mange parallelle opgaver.

Din fremtidige arbejdsplads

IT-Kontoret består af 23 medarbejdere, der supporterer ca. 1500 brugere på ca. 100 lokationer. Opgaveporteføljen spænder over systemdrift, systemudvikling, netværksinfrastruktur internt og eksternt, ip-telefoni, brugersupport, it-sikkerhed.

Vi arbejder med forskellige redskaber, som f.eks. SharePoint og SysAid, der hjælper os med at organisere de mange opgaver, vi er fælles om at løse.

Skoleforeningen satser på en regelmæssig videreuddannelse af sine medarbejdere for at sikre gode arbejdsvilkår.