Pædagogisk konsulent

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
11. december 2020, kl. 12:00
Offentliggjort:
19. november 2020

PÆDAGOGISK KONSULENT I ET VIKARIAT SØGES PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET

Pr. 1. februar 2021 og frem til d. 28.2.2022 (med mulighed for forlængelse) søger vi en vikar til en pædagogisk konsulent stilling på fuldtid til at varetage pædagogiske og administrative opgaver overfor vores 56 dagtilbud. Vi er team dagtilbud bestående af to pædagogiske konsulenter og en dagtilbudschef som suppleres af et dygtigt kontorteam.

Har du lyst til:

• at samarbejde med organisationens afdelinger, og bidrage til bl.a. udviklingen og implementering af vores indsatsområder (overgang dagtilbud-skole, digitaliseringsstrategien osv.)
  • at coache og vejlede medarbejdere
  • at stå for dagtilbudssamlingen i samarbejde med dine konsulentkollegaer og CFU
  • at bidrage til koordinering og planlægning af kursusområdet

Om dig

• Du har en relevant pædagogisk uddannelse, herunder ledelseserfaringer. Du er i gang med/eller har en relevant teoretisk videreuddannelse.
  • Du har stærke kompetencer indenfor pædagogik
  • Du er en dygtig formidler, meget gerne på det skriftlige område
  • Du vil bidrage med egne tankegange og forståelsesformer og kan lide at inspirere
  • Du kan omsætte viden til praksisnær og handlingsorienteret vejledning
  • Du kan arbejde selvstændig og er samtidigt god til at arbejde i team
  • Du medbringer en god portion af humor og du kan give noget af dig selv til andre

Er du interesseret i børnenes trivsel, udvikling og læring i dagtilbud, og ser du arbejdet med ledelse af spændende børnelæringsmiljøer i naturlig forlængelse heraf? Så er du måske den  pædagogiske konsulent vikar vi har brug for på dagtilbudsområdet.

Løn og ansættelsesforhold
Løn efter forhandling og øvrige ansættelsesvikår i henhold til overenskomster på området.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til dagtilbudschef Petra von Oettingen  eller pædagogisk konsulent Solveig Bendorff hhv. Linda Skrydstrup, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461 50 47 180

Stilling oprettes per 01.02.2021

Ansøgningsfristen er den 11. december 2020.