Kontorassistent til Indkøbskontoret

Ugentlig arbejdstid:
30 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent med 30 ugentlige timer til Indkøbskontoret med tiltrædelse per 1. januar 2021 eller snarest derefter. Ansøgningen skal være Skoleforeningen i hænde senest den 30. november 2020 kl. 08:00. Der afholdes ansættelsessamtaler snarest derefter.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af Indkøbskontoret Melanie Lange, tlf. 0461 5047140, eller afdelingsleder Ilka Børner, tlf. 0461 5047148.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
30. november 2020, kl. 8:00
Offentliggjort:
16. november 2020

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Indkøbskontoret med tiltrædelse per 1. januar 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Indkøbskontoret styrer i samarbejde med institutionerne Skoleforeningens bestillinger, lige fra kuglepennen til indretning af hele klasselokaler eller dagtilbud.

Arbejdsområderne omfatter bl.a.:

• Plukning og pakning af bestilte lagervarer
  • Indhentning og kontrol af tilbud, ordrebekræftelser og fakturaer
  • udlicitering og dokumentation af større bestillinger
  • Ad hoc-kontoropgaver
  • Bestillinger over webshops, rammeaftaler og forskellige bestillingsoverflader
  • Rådgivning og markedsundersøgelser til vores institutioner

Arbejdet består også af løft fx bøger og kasser.

Vi forventer, at du er kontoruddannet, servicemindet, detaljeorienteret, struktureret, behersker dansk og tysk i skrift og tale og er god til både at løse opgaver selvstændigt og holde mange bolde i luften. Vi lægger vægt på, at du som person er imødekommende og kan håndtere travle perioder.  Det vil være en stor fordel hvis du har IT kendskab. Vi arbejder blandt andet med Microsoft Office og Sharepoint.

Din ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst TVöD med en ugentlig arbejdstid på 30 timer. Vi har kontortid til klokken 16.00, så en del af timerne er om eftermiddagen.

Hør nærmere om stillingen hos leder af Indkøbskontoret Melanie Lange 0461 5047140 eller afdelingslederen Ilka Børner 0461 5047148