Konsulent for arbejdsmiljøledelse

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en konsulent for arbejdsmiljøledelse ved Personalekontoret med 38,25 ugentlige timer. Tiltrædelse per 1. februar 2021 eller snarest derefter. Ansøgningen skal være Skoleforeningen i hænde senest den 14. december 2020 kl. 12:00. Der afholdes ansættelsessamtaler snarest derefter.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Bjarne Stenger-Wullf, tlf. 0461 5047127, eller konsulent for arbejdsmiljøledelse Meike Damschen, tlf. 0461 5047225.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
14. december 2020, kl. 12:00
Offentliggjort:
17. november 2020

Er du uddannet inden for arbejdsmiljøledelse, folkesundhed, arbejds- og organisationspsykologi eller lignende?

Vil du gerne gribe og fasholde det gode arbejdsliv? Så venter et spændende og udviklingsrigt nyt job på din ansøgning!

Arbejdsmiljøet er en vigtig parameter hos os, som gør, at alle medarbejdere har en sikker og sundhedsvenlig arbejdsplads. Vi bidrager både med faglig ekspertise på konsulentbasis, men medvirker også samtidig til at sætte rammer og retning for resten af organisationens virke.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et team på 3 kollegaer for arbejdsmiljøledelse, der er forankret centralt i personaleafdelingen. Sammen med inklusionsafdelingen, medarbejderrepræsentationen og de øvrige afdelinger bliver der løbende foretaget ændringer og forbedringer.

I stillingen arbejder du med en høj grad af selvstændighed og du har store muligheder for at udvikle arbejdsmiljøet til glæde og gavn for Skoleforeningens ansatte. Der arbejdes tæt sammen med tyske myndigheder, hvorfor grundlæggende færdigheder i tysk er et krav.

Er det dig?

• Kompetencer og erfaringer inden for arbejdsmiljøledelse
  • Interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger
  • Kommunikativ og formidlingssikker
  • Struktureret tilgang til den administrative del af arbejdsmiljøarbejdet

Dine opgaver

Som arbejdsmiljøkonsulent er din opgave at understøtte det gode arbejdsmiljø hos ca. 1600 ansatte i vores dagtilbud, skoler og øvrige institutioner. Du vil være en del af en attraktiv arbejdsplads med fokus på sundhed og trivsel. Du vil yde et værdifuldt bidrag til bl.a. følgende opgaver:

• Case Management BEM / fastholdelsesmanagement i henhold til det tyske SGB IX
  • Case Management for medarbejdere med inklusionsbehov / medarbejdere med handicap (Disability Management)
  • Medvirkning til udvikling og etablering af en sygefraværspolitik/kultur
  • Udvikling og organisering af sundheds- og trivselsfremmende tiltag (BGF)
  • Implementering af en systemorienteret arbejdssikkerhed for hele AMO (AMS)
  • Sundhedskommunikation

Ansættelsesforhold

Tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest derefter med fast base på Personalekontoret i Flensborg. Den ugentlige arbejdstid er på 38,25 timer. Lønindplaceringen sker i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontorleder Bjarne Stenger-Wullf, Personalekontoret, tlf. +49461 5047127 eller konsulent for arbejdsmiljøledelse Meike Damschen, tlf. +49461 5047225