IT-supporter (Forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en IT-supporter med tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 04. januar 2020 kl. 08:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til IT-chef Leif-Olaf Truelsen-Knigge, tlf. 0461-5047157.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
4. januar 2021, kl. 8:00

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en IT-Supporter til IT-afdelingen.

Er du vores nye kollega i IT- afdelingen hos Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.? Du vil være medansvarlig for driften af Skoleforeningens administrative og pædagogiske IT-systemer. Afdelingen står for systemernes vedligeholdelse og videreudvikling, yder brugersupport ved tekniske problemer og besvarer spørgsmål om nye produkter. Hvis du brænder for at skabe gode IT-brugeroplevelser, så er du den rette kandidat.

IT- afdelingen supporter ca. 1.000 administrative og ca. 2.000 pædagogiske arbejdspladser. Du vil arbejde i et team på 17 kollegaer. Der lægges stor vægt på en professionel og struktureret optræden i telefonkontakten med vores brugere. Det vil være en stor fordel, hvis du kender til Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. og dens virke i forvejen. Arbejdssproget i Skoleforeningen er dansk (tysk er en fordel). Yderligere informationer kan findes på vores hjemmeside: www.skoleforeningen.org.

I Skoleforeningen arbejdes der med følgende:

• Microsoft miljø
  • Virtualisering på Citrix Xen og HyperV, både klienter og severe
  • IP telefoni via Innovaphone
  • Helpdesk systemet SysAid

Er det dig?

• Du brænder for IT og viser gerne initiativ
  • Du beholder overblik
  • Du følger opgaverne til dørs
  • Du er en team-player med godt humør
  • Du er tålmodig, også i hektiske situationer
  • Du arbejder selvstændigt og systematisk

Vi forventer, at...

... du har indgående kendskab til Microsoft Office og Windows på support niveau

... du hurtigt sætter dig ind i nye IT-systemer

... du er god til at formulere dig på dansk, både mundligt og skriftligt

Arbejdsopgaver:

• Aktivt understøtte IT- afdelingens daglige arbejde ved at modtage brugernes fejlmeldinger - næsten alt fra glemte adgangskoder til komplekse systemfejl
  • First og delvis second level supporter, der kan varetage arbejdet som helpdesk medarbejder.
  • Mulighed for at overtage egne projektområder
  • Brugeradministration i Skoleforeningens IT-systemer
  • Løsning af problemstillinger
  • Dokumentere løsningerne i helpdesk systemets videns database
  • Supportere Windows 7 / 10, SharePoint, Teams og MS Office, samt interne softwareløsninger

Vi kvalitetsevaluerer efter ITIL´s principper.

Ansættelsen:

Tiltrædelse den 01. februar 2021 eller snarest derefter i Flensburg, Tyskland, med en ugentlig arbejdstid på 38,25. Lønindplaceringen sker i henhold til TVöD EG 9.

Kontaktperson for nærmere informationer: Kontorleder Leif-Olaf Truelsen-Knigge, IT-Kontoret, tlf. +49 461-5047157

Ansøgningsfrist er d. 04. januar 2021, kl. 08:00. Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til: job@skoleforeningen.org