IT-supporter

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en IT-supporter med tiltrædelse den 1. december 2020 eller snarest derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 01. november 2020 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til IT-chef Leif-Olaf Truelsen-Knigge, tlf. 0461-5047157.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
1. november 2020, kl. 12:00

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en IT-Supporter til IT-afdelingen.

IT- afdelingens ansatte er ansvarlige for driften af Skoleforeningens administrative og pædagogiske IT-systemer. Afdelingen står for systemernes vedligeholdelse og videreudvikling, yder brugersupport ved tekniske problemer og besvarer spørgsmål om nye produkter. Derudover vedligeholder og videreudvikler afdelingen Skoleforeningens interne og eksterne netværk samt IP-telefoni.

IT- afdelingen supporterer ca. 1.000 administrative og ca. 2.000 pædagogiske arbejdspladser. Du vil arbejde i et team på 17 kollegaer. Der lægges stor vægt på en professionel og struktureret optræden i telefonkontakten med kunderne. Det vil være en stor fordel, hvis du kender til Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. og dens virke i forvejen. Arbejdssproget i Skoleforeningen er dansk. Yderligere informationer kan findes på vores hjemmeside: www.skoleforeningen.org.

I Skoleforeningen arbejdes der med følgende:

• Microsoft miljø, der indeholder Office 2016 / 2019 Windows 7, Windows 10, Navision, Exchange 2016 og Server 2012 R2 / 2016, 2019

• Virtualisering på Citrix Xen og HyperV både til klienter og servere

• IP telefoni via Innovaphone

• Helpdesk systemet SysAid

Arbejdsopgaver:

• Aktivt understøtte IT- afdelingens daglige arbejde ved at modtage brugernes fejlmeldinger

• First level supporter der kan varetage arbejdet som helpdesk medarbejder.

• Selvstændigt løse standard opgaver

• Spørge ind til problemstillinger

• Dokumentere løsningerne i helpdesk systemets videns database

• Supportere Windows 7 / 10, SharePoint, Teams og MS Office

• Direkte kunde kontakt

Alt sammen på ITIL’s principper.

Medarbejderen:

• Uddannelsen kunne være IT-Supporter eller tilsvarende, men er ikke afgørende

• Brænder for IT og viser gerne initiativ

• Du følger opgaverne til dørs

• Team-player med godt humør

• Tålmodig, også i hektiske situationer

• Arbejder selvstændigt og systematisk

• Indgående kendskab til Microsoft Office og Windows på first level niveau via remote support

• Grundlæggende kendskab til Navision, Exchange 2016 og Server 2012 R2 / 2016, 2019, Citrix Xen, samt IP telefoni

• Du kan lide at dokumentere alt i helpdesk systemet

• God til at formulere dig på dansk, både mundtligt og skriftligt

Ansættelsen:

Tiltrædelse den 01. december 2020 eller snarest derefter i Flensburg, Tyskland, med en ugentlig arbejdstid på 38,25. Lønindplaceringen sker i henhold til gældende TVöD overenskomst.

Kontaktperson for nærmere informationer: Kontorleder Leif-Olaf Truelsen-Knigge, IT-Kontoret, tlf. +49 461-5047157

Ansøgningsfrist er d. 01. november 2020, kl. 12:00. Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til: job@skoleforeningen.org