Dagtilbudsleder

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en dagtilbudsleder ved Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave med ansættelse pr. 27. juli 2020 eller snarest derefter. Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave er normeret til 89 børn fra 0 til 6 år. Institutionens aktuelle åbningstid er fra kl. 7.00 til kl.17.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 10. april 2020 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til konstitueret dagtilbudsleder Tom Knutzen tlf. +49 04331-32905 eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, Dagtilbudskontoret, tlf. +49 461 5047 189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
10. april 2020, kl. 12:00
Offentliggjort:
11. marts 2020

DAGTILBUDSLEDER VED Rendsborg- bydelsdorf børnehave

Vi søger per 27.07.2020 en engageret dagtilbudsleder til Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave i Bydelsdorf.

Bydelsdorf Børnehave blev oprettet i 1966 og Rendsborg Børnehave i 1954. De to huse blev blot delt af en fælles parkeringsplads, de lå nærmest på samme matrikel, hvilket medførte, at institutionerne blev sammenlagt i 2015. Midt i mellem ligger SdU´s Børne- og Ungdomshus, som er en vellidt samarbejdspartner.  Børnehaven har tre børnehavegrupper til de 3-6 årige, en alterintegreret gruppe til de 0-6 årige og en vuggestuegruppe til de 0-3 årige.

Som ny leder vil du indgå i tæt og spændende netværksledelse sammen med de øvrige 6 dagtilbud i omegnen.

Ud over lederen er der pt. ansat 5 pædagoger og 8 pædagogmedhjælpere til at udføre det daglige pædagogiske arbejde. Din lederopgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med fælles værdier, kultur og en pædagogik, som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med pædagogiske læreplaner.

Rendsborg-Bydelsdof Børnehave er et hus, hvor alle bliver set og hørt og hvor nærvær, tryghed og en varm omgangstone vægtes højt. Den gode kommunikation med og om børn, forældre og personale er præget af empati, åbenhed og omsorg. Samarbejdet med skolen, samt Børne- og Ungdomshuset prioriteres højt og vi ønsker, at skabe endnu mere sammenhæng og ejerskab.

Er det her dig?

• Du er lyttende og vægter dialog højt.
  • Du har visioner og er udviklingsorienteret.
  • Du er uddannet pædagog. Gerne med ledelseserfaring. Du har, eller påtænker at starte diplomuddannelsen i ledelse eller lignende.
  • Du formår at skabe fremadrettede processer og at foretage målrettede prioriteringer ved at arbejde struktureret.
  • Du er optaget af personaleledelse, og at få det bedste frem i dine medarbejdere.
  • Du formår at møde dit medarbejderteam i øjenhøjde.
  • Du går positivt ind i tværfagligt samarbejde med skolen og andre mindretals organisationer.
  • Du skaber relationer og dialoger også med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er inspirerende og åben for andres tiltag.
  • Du er synlig for både børn og voksne.

Vi søger en dagtilbudsleder, der leder gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, personale og forældre. Medbring også gerne humor og at du ”ikke har glemt at være barn”.

Du er velkommen til at besøge os i Rendsborg-Bydelsdorf Børnehave så vi kan hilse på dig. Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved konstitueret dagtilbudsleder Tom Knutzen (+49 4331-32905) eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (+49 461 5047 189)

Ansøgningsfrist er den 10. april 2020 kl.12.00