Viceskoleinspektør på Ejderskolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny viceskoleinspektør til Ejderskolen med tiltrædelse 1. august 2019.

Ejderskolen
Jobnr.:
38526
Institution:
Ejderskolen
Ansættelsestidspunkt:
1. august 2019
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
Fuldt timetal
Nærmere oplysninger:
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte skoleinspektør ved Ejderskolen Karen Hansen (tlf. +49 4331 785 910) for at høre om skolen eller områdechef Olaf Runz (tlf. +49 461 5047 115/-119) for at informere dig om løn- og ansættelsesforhold. Læs mere om Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. på www.skoleforeningen.org
Adresse:
Ansøgninger med samtlige relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser og udtalelser) sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org. Du skal sørge for, at din ansøgning er os i hænde senest onsdag den 29. maj 2019, kl. 8.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 24/25.
Ansøgningsfrist:
29. maj 2019, kl. 8:00
Offentliggjort:
15. maj 2019
 

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en ny viceskoleinspektør til Ejderskolen

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en ny viceskoleinspektør til Ejderskolen i Rendsborg med tiltrædelse 1. august 2019 eller snarest derefter.

Rendsborg er en historisk by i hjertet af Slesvig-Holsten. Byen ligger ved Ejderen og Kielerkanalen og råder over en god infrastruktur - det tager under 45 minutter at køre til Danmark, Hamborg, Vesterhavet eller Østersøen herfra.

Ejderskolen i Rendsborg, er en af de sydligst beliggende skoler inden for det danske mindretal i Sydslesvig. Til det kommende skoleår er der 152 elever, fordelt på 1.- 8. klassetrin samt en læringsgruppe for elever med særlige behov. Der er 25 medarbejdere på skolen, hvoraf de 18 udgør det pædagogiske personale.

Skolen har i samarbejde med lærere, elever og forældre udviklet et nyt visions- og værdisæt. Ud fra dette vil vi fremover fokusere på læring og trivsel, sprog og kultur, digital dannelse og bæredygtighed. Her ønsker vi opbakning omkring implementeringen i praksis, innovationstænkning og medskabelse af nye ideer. Vi ønsker at du er initiativrigt i et samarbejdende team.

Vi tilbyder dig en viceinspektørstilling, som indebærer et tæt samarbejde med lederen og medarbejderne. Til stillingen er der knyttet ca. 18 undervisningstimer i klasserne. Vi lægger vægt på at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver og skolens og elevernes udvikling.

Der er et lærerteam, som ønsker en kompetent, tolerant og fair kollega som arbejder struktureret og lægger vægt på ligestillet samarbejde.

Vi ønsker os en viceskoleinspektør,

der har humor og besidder en smule selvironi, er initiativrig og udviklingsorienteret. Du er åben, anerkendende og positiv i samarbejde med eleverne, forældre samt øvrige samarbejdspartnere.

Du har erfaring fra en lignende stilling og er vant til at indgå i et dynamisk lederteam. Du er pædagogisk ledende med god relations kompetence til medarbejdere, elever og forældre.

Eleverne på Ejderskolen ønsker sig en viceskoleinspektør der

-       Er synlig i hverdagen, så vi ved hvem du er

-       Er til at snakke med og som vi har tillid til

-       Har humor og er frisk

-       Kender eleverne

Vi er et kulturbærende mindretalssamfund og ville glæde os, hvis du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor udvikling og eleven er i fokus.

Løn og ansættelse

efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. Vi ser gerne, at viceskoleinspektøren har eller tager bopæl i Sydslesvig og har kendskab til tysk. Skoleinspektøren og viceskoleinspektøren har det pædagogiske, ledelsesmæssige, personalemæssige og økonomiske ansvar i henhold til de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen.

Vil du vide mere,

er du velkommen til at kontakte skoleinspektør ved Ejderskolen Karen Hansen (tlf. +49 4331 785 910) for at høre om skolen eller områdechef Olaf Runz (tlf. +49 461 5047 115/-119) for at informere dig om løn- og ansættelsesforhold. Læs mere om Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. på www.skoleforeningen.org

Ansøgning

med samtlige relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser og udtalelser) sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org.

Du skal sørge for, at din ansøgning er os i hænde senest onsdag den 29. maj 2019, kl. 08:00.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 24/25.