Testlærere (INTERNT OPSLAG)

ved PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning)

Jobnr.:
Institution:
Pædagogisk Psykologisk Rådgivning
Ansættelsesperiode:
1. august 2019 til 31. juli 2021
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Ugentlig arbejdstid:
Minimum en dag om ugen svarende til en timereduktion på 5 ugentlige lærerløntimer
Særlige bemærkninger:
PPR søger testlærere. Der søges testlærere, der kan stå til rådighed for PPR en eller flere dage ugentligt. Testlæreren står til rådighed 7,5 pr. testdag svarende til en reduktion på 5 lærerløntimer. PPR søger testlærere til 5 ugentlige dage. Det er nødvendigt at testlæreren har kørekort og bil. Kørsel afregnes efter gældende regler. Gennemførelse af faglig testning af elever Observation. Rapportskrivning. Andre pædagogiske opgaver efter aftale. Der afholdes samtaler mandag den 13. maj 2019.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende psykolog Mona Jochimsen, Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, tlf. 0461-570870
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
7. maj 2019, kl. 12:00