Souschef

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Sild Danske Børnehave er normeret til 50 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.30 til kl. 15.30. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 23. august 2019, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kai Tove Zilkenat, Sild Danske Børnehave, tlf. 04651-23865 eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, tlf. 0461-5047189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
23. august 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
2. august 2019

Skoleforeningen står for den daglige drift af 43 skoler og 57 dagtilbud, som er til for det danske mindretal i Sydslesvig. Institutionerne er spredt over hele Sydslesvig, den nordlige del af delstaten Slesvig-Holsten. Skoleforeningen er en arbejdsgiver med knap 1.600 medarbejdere.

Din arbejdsplads vil være på den dejlige ø Sild, som ligger i Vesterhavet.

Vi har en 37- timers souschefstilling til dig og kan tilbyde dig en lejlighed på vores skønne lille ø, så du har mulighed for at kunne blive et aktivt medlem i vores lille øsamfund.

Vi er normeret til 50 børn, som er fordelt på tre grupper, hvoraf en gruppe er vuggestuebørn. Vores førskolegruppe, er ude af huset hver dag.

Sild Danske børnehave har et skønt nærmiljø, som giver anledning til en masse naturoplevelser. Dette gør vi brug af i vores dagligdag, da vi vægter uderummet som læringsmiljø meget højt.

Vi er ude hver dag og har endvidere en fast udedag om ugen, hvor vi er på vandreture rundt omkring på vores ø.

Vi vægter børns trivsel og deres individuelle udvikling, især den motoriske højt. Deres almene udvikling hænger sammen med bevægelse og sund kost, derfor har vi en nulsukkerpolitik her hos os.

Os i personalegruppen på Sild vil gerne tage imod dig!

Vi er en glad, åben og frisk gruppe- med masser af gode ideer.

Vi har brug for dig, som har lyst til at være en del af vores team og inspirere os med nye tanker og ideer. Vi ønsker, at du er en teamplayer, der er fleksibel og omstillingsparat.

Du er velkommen til at kontakte os og kom gerne på besøg og hils på os.

Stillingen kan tiltrædes fra den 21. oktober 2019

Vi glæder os til at høre fra dig.