Souschef (Forlænget ansøgningsfrist)

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Sild Danske Børnehave er normeret til 50 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.30 til kl. 15.30. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. marts 2019, kl. 8:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Kai Tove Zilkenat, Sild Danske Børnehave, tlf. 04651-23865 eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, tlf. 0461-5047189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
25. marts 2019, kl. 8:00
Offentliggjort:
5. marts 2019

Sild Danske Børnehave er en børnehave under Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Børnehaven har en skøn beliggenhed, som giver anledning til en masse naturoplevelser.

Dette gør vi brug af i vores dagligdag, da vi vægter uderummet som læringsmiljø meget højt. Vi er ude hver dag og har en fast udedag om ugen, hvor vi er på vandreture rundt omkring på vores ø.

Vi vægter børns trivsel og deres individuelle udvikling, især den motoriske højt. Deres almene udvikling hænger sammen med bevægelse og sund kost. Vi har en nulsukkerpolitik her hos os.

Vi er normeret til 50 børn, hvoraf de ti af dem er vuggestuebørn, også er der en førskolegruppe, som er ude af huset hver dag.

Hvis du er teamplayer, der er fleksibel og omstillingsparat, når det er nødvendigt og er blevet nysgerrig på os, så er du lige den, vi har brug for.

Vi har en 37- timers souschefstilling til dig og kan tilbyde dig en lejlighed på vores skønne lille ø, så du har mulighed for at kunne blive et aktivt medlem i vores lille øsamfund.

Du er velkommen til at kontakte os og kom gerne på besøg og hils på os.

Stillingen kan tiltrædes fra den 1. maj 2019 eller tidligere.

Vi glæder os til at høre fra dig.