Souschef

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgningerne skal være i Skoleforeningens hænde senest den 31. maj 2019 kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Helle Witt-Nommensen, Hostrup Børnehave, tlf. 04603-401.eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, tlf. 0461-5047189 eller pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, tlf. 0461-5047189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
31. maj 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. maj 2019

Satrup Daginstitution er en børnehave under Dansk Skoleforening for Sydslesvig.

Vi flytter fra Hostrup til Satrup og starter op i en nybygget institution i Satrup, hvor vi har en vuggestuegruppe, en integreret gruppe og en børnehavegruppe. Vi er normeret til 49 børn.

Vi arbejder funktionsopdelt og på tværs af stuerne både i det daglige pædagogiske arbejde og i henhold til emner på tværs af gruppen.

Vi har fokus på sprog og sprogpædagogik, samt natur og bevægelse. Vi er meget ude af huset og ude i naturen i al slags vejr.

Souschefstillingen indebærer at der arbejdes som ledelsesteam med lederen (se Ansvars-  og kompetenceområder for Dagtilbudsledere og souschefer ansat ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig).

Du vil indgå i et professionelt samarbejde med børn, forældre, personale, skolen og lederen og du er medansvarlig for at huset fungerer som helhed.

Som souschef bør du kunne agere i nuet og beholde overblik. Du vil være ansvarlig for børnehavegruppen som til dels indebærer førskolearbejdet.

Vi ønsker, at du er åben, anerkendende, nærværende og fleksibel og har mod på at arbejde i et tæt og åbent samarbejde med de øvrige stuer.

Du er velkommen til at ringe eller komme på besøg og få mere informationer.

Der vil afholdes ansættelsessamtaler i uge 23.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudslederen Helle Witt Nommensen.