Skoleleder ved Harreslev Danske Skole / tidsbegrænset stilling (Internt opslag)

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en skoleleder til Harreslev Danske Skole med tiltrædelse 1. august 2019. Stillingen er tidsbegrænset til d. 31.07.2020.

Jobnr.:
Institution:
Harreslev Danske Skole
Ansættelsesperiode:
1. august 2019 til 31. juli 2020
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Nærmere oplysninger:
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Lars Bjerrum Danielsen, skoleinspektør ved Harreslev Danske Skole, tlf. +49 461 71389 for at høre om skolen eller vicedirektør ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig Uwe Prühs, tlf. +49 461 5047 115 for at informere dig om løn- og ansættelsesforhold.
Adresse:
Ansøgning med relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser og udtalelser) sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org. Du skal sørge for, at din ansøgning er os i hænde senest den 29.04.2019, kl. 8:00.
Ansøgningsfrist:
29. april 2019, kl. 8:00
Offentliggjort:
11. april 2019

Harreslev Danske Skole er en skole i rivende udvikling med en solid forældreopbakning.

Skolen har i indeværende skoleår 13 lærere og 167 elever, men elevtallet vil over de kommende år være støt stigende, hvorfor skolen også står til en udvidelse.

Vi ønsker os en skoleleder

med synlighed og pædagogisk evne. Du skal være en god formidler imellem medarbejderne og forældrene. Vi ønsker os en skoleleder der skal kunne indgå i et velfungerende team, men selvfølgelig tage ledelsesansvar for processerne.

Selvom stillingen er tidsbegrænset må der gerne være tid til at udvikle visioner for stedet og styrke mindretals ansigt udad til.

Løn og ansættelse

efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Vi forudsætter, at skolelederen har eller tager bopæl i Sydslesvig, vi forventer kendskab til tysk. Skolelederen har det pædagogiske-, ledelses-, personalemæssige samt administrative ansvar iht. de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen.