Pedel

ved Hatlund-Langballe Danske Skole, Hatlund Børnehave og Sdr. Brarup Danske Skole

Jobnr.:
Institution:
Hatlund-Langballe Danske Skole, Hatlund Børnehave og Sdr. Brarup Danske Skole
Ansættelsestidspunkt:
1. september 2019
Lønindplacering:
TVÖD EG 5
Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Klaus Andersen, Hatlund-Langballe Danske Skole, tlf. 04632-385 eller kørselsleder Henning Wietz, Teknisk Afdeling, tlf. 0461-5047135.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
21. august 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. august 2019

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en pedel til Hatlund-Langballe Danske Skole, Hatlund Børnehave og Sdr. Brarup Danske Skole med tiltrædelse per 1. september 2019 eller snarest derefter.

Arbejdsområderne

Arbejdsområderne vil være alt forefaldende pedelarbejde i skolerne og børnehaven samt institutionernes ydre områder.

Kvalifikationer

Der ønskes en to-sproget pedel (dansk og tysk) som har afsluttet en håndværkeruddannelse eller lignende kvalifikationer eller erfaring fra tidligere pedelstillinger.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 26. august 2019, (fra kl. 14.00)