Pedel

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V. søger en pedel til Bavnehøj-Skolen, Humtrup Børnehave og Læk Børnehave med tiltrædelse per 1. november 2019 eller snarest derefter. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest torsdag den 26. september 2019 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 7. oktober 2019.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Ulf Meyer, tlf. 04663-420 eller kørselsleder Henning Wietz, tlf. 0461-5047135.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
26. september 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
10. september 2019

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en pedel til Bavnehøj-Skolen, Humtrup Børnehave og Læk Børnehave med tiltrædelse per 1. november 2019 eller snarest derefter.

Arbejdsområderne

Arbejdsområderne vil være alt forefaldende pedelarbejde i skolerne og børnehaven samt institutionernes ydre områder.

Kvalifikationer

Der ønskes en to-sproget pedel (dansk og tysk) som har afsluttet en håndværkeruddannelse eller lignende kvalifikationer eller erfaring fra tidligere pedelstillinger. Ansøgeren skal være i besiddelse af almindeligt kørekort og bil, da institutionerne ligger geografisk adskilte.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 7. oktober 2019.