Pædagogmedhjælper

Ugentlig arbejdstid:
30,75 timer
Særlige bemærkninger:
Institutionen er normeret til 49 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.30-14.30. Ansøgningerne skal være i Skoleforeningens hænde senest den 27. maj 2019 kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Helle Witt-Nommensen, Hostrup Børnehave, tlf. 04603-401.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
27. maj 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. maj 2019

Vi flytter fra Hostrup til Satrup og starter op i en nybygget institution i Satrup, hvor vi har en vuggestuegruppe, en integreret gruppe og en børnehavegruppe. Vi arbejder funktionsopdelt og på tværs af stuerne både i det daglige pædagogiske arbejde og i henhold til emner på tværs af gruppen.

Vi har fokus på sprog og sprogpædagogik samt natur og bevægelse. Vi er meget ude af huset og ude i naturen i al slags vejr.

Vi søger en åben, engageret medarbejder, gerne med vuggestueerfaring.