Pædagogmedhjælper

Ugentlig arbejdstid:
33 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til Harreslevløkke Daginstitution per 1. november 2019 eller hurtigst derefter. Harreslevløkke Daginstitution er normeret til 58 børn i alderen 0 til 6 år. Institutionens åbningstid er aktuelt kl. 7.00 til kl. 16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 20. september 2019, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Sylvia Purrucker, Harreslevløkke Daginstitution, tlf. 0461-16068800.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
20. september 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. september 2019

Per 01.11.2019 eller hurtigst derefter søger vi en engageret pædagogmedhjælper ved Harreslevløkke Daginstitution.

I Harreslevløkke Daginstitution vægter vi leg og bevægelse i dagligdagen, samt læring og udvikling gennem sansemotorikken. Bevægelse er den røde tråd gennem vores pædagogiske arbejde. Vi skaber gode forudsætninger for motorisk udfoldelse og rig mulighed for sanselige erfaringer og udfordringer, idet vi skaber udviklings- og læringsmiljøer med masser af gode oplevelser, udfordringer og viden.

Vi har to vuggestuegrupper, de 0-3 årige, og to aldersintegrerede grupper, de 1-6 årige. Vi er normeret til 58 børn, og en personalegruppe bestående af 5 pædagoger og 6 pædagogmedhjælper som dagligt sørger for at børnene har det godt, trives, lærer og udvikler sig. Et team som ser det som en kerneopgave at arbejde med børns sproglige, motoriske og kropslige udvikling.

Er det her dig?

• Du har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-6 år
  • Du er fleksibel og omstillingsparat
  • Du vil bl.a. tage dig af praktiske arbejdsopgaver