Pædagog

Ugentlig arbejdstid:
14 timer
Særlige bemærkninger:
Institutionen er normeret til 40 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.30-14.30. Ansøgningerne skal være i Skoleforeningens hænde senest den 27. maj 2019 kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Helle Witt-Nommensen, Hostrup Børnehave, tlf. 04603-401.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
27. maj 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. maj 2019

Vi flytter fra Hostrup til Satrup og starter op i en nybygget institution i Satrup, hvor vi har en vuggestuegruppe, en integreret gruppe og en børnehavegruppe. Vi arbejder funktionsopdelt og på tværs af stuerne både i det daglige pædagogiske arbejde og i henhold til emner på tværs af gruppen.

Vi har fokus på sprog og sprogpædagogik, samt natur og bevægelse. Vi er meget ude af huset og ude i naturen i al slags vejr.

Vi søger en 14 timers pædagog gerne med vuggestueerfaring, der vil være mulighed for ekstra vikartimer i forbindelse med ferie, sygdom, kurser mm.

Vi søger en åben, engageret og fleksibel medarbejder der er villig til at tage ekstratimer ud over de 14 faste timer der primært vil ligge i vuggestuen.