Lejrleder til ferielejr

Gældende overenskomst
Nærmere oplysninger:
Adresse:
Ansøgninger med angivelse af hold nr., samt kort CV og eventuelt udtalelse sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
1. marts 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
21. januar 2019

Lejrleder til ferielejr

I Vesterled, Sdr. Haurvig, Hvide Sande

Ansættelsesperiode:

Hold 1:          1. juli- 10. juli 2019 + lørdag 18. maj 2019

Hold 2:          15. juli – 24. juli 2019 + 18. maj 2019

Lønindplacering: Gældende overenskomst

Om stillingen:

Rejsekontoret søger i de to ovennævnte perioder hhv. 1 leder til Rejsekontorets ferielejr i Vesterled (Hvide Sande). Lederen forventes at have en pædagogisk faglig relevant uddannelse. Lederen planlægger og leder hele lejren under ansvar overfor Rejsekontoret, således at såvel børnene, forældrene og medhjælperne trives bedst muligt. Lejren starter på udrejsedatoen kl. 09.00 i Flensborg og slutter på hjemrejsedatoen kl. ca 14.00 i Flensborg.

Forudsætninger: Det forventes af ansøgeren at denne

• har en relevant pædagogisk baggrund
  • har ledererfaring og både kan lede børnene og de andre medhjælpere
  • har udpræget organisatorisk sans ift. aktiviteter, tilrettelæggelse af dagsprogram, medhjælperes opgaver, koordinering af pauser etc.
  • kan holde styr på et budget
  • har kørekort
  • … og selvfølgelig er en teamplayer, som ikke er bange for at skære igennem og som brænder for arbejdet med børn i alderen 7-13 år

Nærmere oplysninger: Nærmere oplysninger om stedet og lejrene kan fås på www.vesterled.de eller på www.feriebarn.dk og ved henvendelse til Sally Flindt-Hansen, tlf. +49 461 5047 401 eller info@feriebarn.dk

Ansøgninger med CV og evtl. andre relevante bilag sendes til job@skoleforeningen.org Husk at nævne om du søger ansættelse på hol 1 eller 2.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2019 kl. 12.00

For de ansatte teams vil der blive afholdt obligatorisk planlægningsmøde på Vesterled lørdag den 18. maj 2019 kl. 13.00-16 (inklusive frokost). Vi arrangerer fælleskørsel, så vidt det er muligt. Transportudgifter refunderes.  Kun ansøgere, som kan komme denne dag, kan komme i betragtning til stillingerne.