Kontorassistent til Finansbogholderiet

Ugentlig arbejdstid:
25 timer
Særlige bemærkninger:
Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en kontorassistent til Finansbogholderiet med tiltrædelse den 1. februar 2020 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til den 15.09.2020, da der er tale om et barselsvikariat. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 10. januar 2020, kl. 12:00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorleder Diana Jessen, tlf. 0461-5047 120 eller afdelingsleder Ilka Börner, tlf. 0461-5047148.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
10. januar 2020, kl. 12:00
Offentliggjort:
2. december 2019

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. søger en engageret kontorassistent til et barselsvikariat i finansbogholderiet pr. 1. februar 2020 eller snarest derefter.

Du vil være en del af Økonomiafdelingens finansbogholderi, hvor du vil opkræve børnehavebidraget mm, forvalte SEPA betalingsaftaler og bogføre i vores debitor- og kreditorbogholderi.

Vi forventer at:

• Du har en kontoruddannelse og kendskab til Navision.
  • Du er til tal.
  • Du kan anvende office-pakken.
  • Du kan kommunikere klart i skrift og tale på dansk og tysk.
  • Du er service-minded og skal være indstillet på en fuldstændig diskretion omkring arbejdsopgaverne
  • Du er struktureret og ansvarsbevist.

Du kommer til at arbejde i et engageret team af kolleger under ansvar af økonomichefen.

Din ansættelse sker i henhold til overenskomsten TVöD.