Kok

Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til køkkenleder Holger Fürst, Jaruplund Højskole, tlf. 04630 9691422.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
8. april 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
25. februar 2019

Kok til 4 måneders barselsvikariat søges

Jaruplund Højskole under Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en kok til et fire måneders barselsvikariat fra den 15. juli til den 15. november.

Kunne du tænke dig at indgå i vores dygtige køkken team og i tæt samarbejde med de øvrige i køkkenet, sørge for, at vores gæster og kursister fortsat får gode madoplevelser, så er dette barselsvikariat måske noget for dig.

Vi forventer du er uddannet kok og ser gerne at du kan tale/forstå dansk og tysk. Den ugentlige arbejdstid er på 38,25 timer og vil fremgå af en forud tilrettelagt vagtplan. Lønindplacering jf. TVöD.  Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores køkkenleder Holger Fürst, Jaruplund Højskole på telefon 0 4630 9691 422

Dansk Skoleforening for Sydslesvig er øverste ansættende myndighed, og du bedes derfor sende din ansøgning med relevante bilag på mail til:job@skoleforeningen.org mærket ansøgning Kok Jaruplund Højskole. Ansøgningen skal være os i hænde senest den mandag den 8. april 2019, kl. 8.00. Samtaler gennemføres i april og maj. Afsluttende samtale forventes gennemført i uge 19 med henblik på afslutning af ansættelsesforløbet inden 31. maj. Tiltrædelse er den 15. juli 2019.

Om Jaruplund Højskole

Jaruplund Højskole er en almen dansk folkehøjskole, der er tilknyttet det danske mindretal i Sydslesvig og er en del af Dansk Skoleforening for Sydslesvig e. V., og medlem af Foreningen af Folkehøjskoler i Danmark.

Vores aktiviteter fordeler sig imellem

-        korte højskolekurser målrettet danskere og sydslesvigere,

-        fra 2020 og frem et 13 ugers kursus for unge fra europæiske mindretal og herudover gennemføres

-        konferencer, frirumsdebatter, møder, gæstebesøg, kurser for foreninger og grupper fra Danmark samt kurser for mindretallet.

Du bliver en del af et køkkenteam på 5 øvrige personer og vi er ialt 15 medarbejdere på Jaruplund Højskole. Vi har 20 enkelt værelser og 14 dobbeltværelser, der alle har bad og toilet og der kommer årligt omkring 800 kursister og godt 4.200 gæster til øvrige arrangementer. Værdigrundlag, mission og vision samt oversigt over kurser i efteråret 2019 kan læses på www.jaruplund.com