IT-Informationssikkerhedsansvarlig (forlænget ansøgningsfrist)

ved IT-Kontoret

Jobnr.:
37643
Institution:
Centraladministrationen
Ansættelsestidspunkt:
1. juni 2019
Lønindplacering:
TVÖD
Ugentlig arbejdstid:
38,25 timer
Særlige bemærkninger:
Stillingen ønskes besat per 1. juni 2019 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 30. april 2019 kl. 12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til IT-Chef Leif-Olaf Truelsen-Knigge, tlf. 0461-5047157.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
30. april 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
30. januar 2019
 

IT-Informationssikkerhedsansvarlig

Vi søger

en medarbejder, der understøtter os i at udvikle it-sikkerhedskoncepter som hjælper os med at opfylde lovkravene omkring informations- og datasikkerhed. Du skal informere og sensibilisere medarbejdere om it-sikkerhed, designe og implementere oplysningskampagner, såsom sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder i videreudviklingen af ​​specialiserede procedurer. 

Dokumentation af it-sikkerhedsforanstaltninger i Skoleforeningen og vurdering af risiko for datatab i de forskellige situationer vil være en tilbagevendende opgave. Du skal overvåge, at Skoleforeningen overholder reglerne for databeskyttelse, herunder gennemføre compliance- og auditeringsarbejde.

Vi ønsker os, at du

  • kender til den nye EU persondataforordning (GDPR / DSGVO)
  • tager ansvar for at Skoleforeningen kommer til at leve op til lovkravene bedst muligt
  • kan formidle behovet for datasikkerhed til en medarbejdergruppe der har mange forskellige tilgange til emnet

Du er den rette til dette job, hvis du

  • er glad for at arbejde struktureret med regelsæt og dokumentation
  • har gode samarbejdsevner og kan arbejde tæt sammen med såvel ledelsen som brugerne
  • besidder evnen til at kommunikere bredt både mundtlig og skriftligt

Din fremtidige arbejdsplads

Skoleforeningen står for den daglige drift af 43 skoler og 57 dagtilbud, som er til for det danske mindretal i Sydslesvig. Institutionerne er spredt over hele Sydslesvig, den nordlige del af delstaten Slesvig-Holsten. Skoleforeningen er en arbejdsgiver med knap 1.600 medarbejdere. Ansættelsen er under overenskomsten for det offentlige i Tyskland, TVöD. Derudover tilbyder vi støtte til en særlig pensionsopsparing ud over den lovpligtige pension.

IT-teamet består af 15 fastansatte. Vi arbejder i 3 hold, der er ansvarlige for drift, support/service og projekter/udvikling. Vores drift hold administrerer hele vores serverpark med både fysiske og virtuelle servere. Vi har overvejende Microsoft servere både på Hyper-V og Citrix virtualisering. Ud over dette vedligeholder og overvåger dette hold vores interne og eksterne netværksforbindelser på vores over 100 institutioner. Service og support servicerer vores brugere både med hensyn til software og hardware udfordringer på forvaltnings- og pædagogisk plan. Projektudviklingsholdet arbejder både på integration af standard programmer i vores systemer, såsom udvikling af egne programmer til specielle formål.

IT-kontoret har i de seneste 10 år udviklet sig fra et 4 mands hold til det store team vi er i dag, hvilket svarer til den udvikling IT betydningen har gennemgået i Skoleforeningens dagligdag. Dette vil nok fortsætte hen over de næste år, når digitaliseringen slår fuld igennem til alle børn og pædagoger, så der vil komme flere spændende opgaver til. Vi er delt op i forskellige ansvarsområder, men har det fælles mål, at sørge for, at Skoleforeningens elever og ansatte kan bruge IT i dagligdagen. Du har i vidt omfang mulighed for at deltage i kurser og uddannelse, så dine kompetencer får de nødvendige updates. Derudover kan du få betalt orlov 5 dage om året, når du har individuelle behov for kurser, hvor du kan følge dine private interesser.

Din arbejdsplads vil være i Flensborg i den centrale forvaltning. Her har vi en meget aktiv personaleforening, som tilbyder en lang række sociale arrangementer, hvor du kan møde dine kollegaer fra din egen afdeling eller også fra de mange andre afdelinger.