Dagtilbudsleder

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger per 1. maj 2019 eller hurtigst derefter en dagtilbudsleder til Risum Børnehave. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 22. marts 2019.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til dagtilbudsleder Dorte Sönnichsen (04661-4859) eller pædagogisk konsulent Solveig Bendorff (0461- 5047-182).
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
22. marts 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. marts 2019

Per 1.5.2019 søger vi en engageret dagtilbudsleder ved Risum Børnehave som ligger et skønt sted i Nordfrisland, tæt ved den danske grænse, ca. 20 minutter til Tønder.

Institutionen har plads til 30 børn i alderen 3-6 år.

Beliggenheden lige ved siden af skolen giver gode rammer for et tæt samarbejde som er etableret.

Særligt for Risum Børnehave er, at den udover dansk sprog og kultur, også er præget af frisisk kultur og sprog. Mindst en gang ugentligt tilbydes aktiviteter rundt omkring den frisiske kultur og sproget i den ”frisiske legestue” som er til for de 4-6 år og børn i samarbejde med skolen.

Ud over lederen er der ansat 1 pædagog og to pædagogmedhjælpere til at udføre det pædagogiske arbejde. Din opgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med et fælles værdisæt, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med det pædagogiske koncept.

Pædagogikken i Risum er præget af en god balancegang mellem planlagte og spontane aktiviteter hvor børnene har rig mulighed for at være med til at præge dagene.

Risum børnehave sætter stor pris på et tæt forældresamarbejde hvor der er plads og tid til at mødes og være i dialog om det der rører sig.

Er det her dig?

• Du er lyttende og vægter dialog højt.
  • Du har visioner og er udviklingsorienteret.
  • Du er uddannet pædagog og har gerne ledelseserfaringer. Du har, eller påtænker diplomuddannelse i ledelse eller lignende.
  • Du formår at iværksætte fremadrettede processer og at foretage målrettede prioriteringer ved at arbejde struktureret.
  • Du går positivt ind i tværfagligt samarbejde og skaber relationer og dialoger med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er inspirerende og åben for andres tiltag
  • Du er teamorienteret

Vi søger en autentisk dagtilbudsleder, der leder gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, personale og forældre.

Et ansættelsesudvalg, bestående af samarbejdsrådet, et styrelsesmedlem og en pædagogisk konsulent er med til at ansætte dig.

Ansøgningsfristen er d.22.3.2019, kl.12.00

Kom gerne forbi efter aftale og se institutionen.

For yderligere oplysninger kontakt gerne: Dagtilbudsleder Dorte Sönnichsen (0049 4661 4859) eller pædagogisk konsulent Solveig Bendorff (0049 461 5047182)