Dagtilbudsleder

Ugentlig arbejdstid:
37 timer
Særlige bemærkninger:
Læk Børnehave er normeret til 70 børn i alderen 0-6 år. Åbningstid er aktuelt kl. 07.00-15.00. Ansøgninger skal være i Skoleforeningens hænde senest den 20. september 2019 kl.12.00.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup, Dagtilbudskontoret, tlf. 0049 461 5047 189.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org.
Ansøgningsfrist:
20. september 2019, kl. 12:00
Offentliggjort:
29. august 2019

DAGTILBUDSLEDER VED LÆK BØRNEHAVE

Vi søger per 15.11.2019 eller hurtigst derefter en engageret dagtilbudsleder ved Læk Børnehave i Læk.

Børnehaven er normeret til 60 børn i alderen 3-6 år, samt en vuggestuegruppe på 10 børn i alderen 0-3 år. Grupperne er fordelt på to huse.

Som ny leder vil du indgå i tæt og spændende netværksledelse sammen med de øvrige 4 dagtilbud i omegnen.

Ud over lederen er der pt. ansat 5 pædagoger og 6 pædagogmedhjælpere til at udføre det daglige pædagogiske arbejde. Din lederopgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med fælles værdier, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med pædagogiske læreplaner.

Læk Børnehave er et hus, hvor alle bliver set og hørt og hvor nærvær, tryghed og en varm omgangstone vægtes højt. Den gode kommunikation med og om børn, forældre og personale er præget af empati, åbenhed og omsorg. Samarbejdet med skolen prioriteres højt og vi ønsker, at skabe endnu mere sammenhæng og ejerskab.

Er det her dig?

• Du er lyttende og vægter dialog højt.
  • Du har visioner og er udviklingsorienteret.
  • Du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring. Du har, eller påtænker at starte diplomuddannelsen i ledelse eller lignende.
  • Du formår at skabe fremadrettede processer og at foretage målrettede prioriteringer ved at arbejde struktureret.
  • Du er optaget af personaleledelse, og at få det bedste frem i dine medarbejdere.
  • Du formår at møde dit medarbejderteam i øjenhøjde.
  • Du går positivt ind i tværfagligt samarbejde med skolen og andre mindretals organisationer.
  • Du skaber relationer og dialoger også med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er inspirerende og åben for andres tiltag.
  • Du er interesseret i institutionens nærmiljø og viser en engageret tilgang til samarbejdet med andre mindretalsorganisationer

Vi søger en dagtilbudsleder, der leder gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, personale og forældre.

Du er velkommen til at besøge os i Læk Børnehave så vi kan hilse på dig. Du kan træffe aftaler med den konstituerede Dagtilbudsleder Diana Zimmermann (0049 04662 2980).

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte pædagogisk konsulent Linda Skrydstrup (0049 461 5047 189)

Ansøgningsfrist er fredag den 20. september 2019 kl. 12