Vi søger efter vikarer til vores dagtilbud og skoler

Overvejer du at blive pædagog eller lærer og har lyst til at afprøve dig selv i dit drømmejob? Er du på pædagog- eller læreruddannelsen eller færdiguddannet og har brug for et job? Så kontakt os og hør nærmere om vikarjobs hos Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Skoleforeningen driver 57 dagtilbud og 45 skoler, der ligger fordelt over hele Sydslesvig.

Vikarer
Jobnr.:
Institution:
Dagtilbud og skoler
Lønindplacering:
Gældende overenskomst
Offentliggjort:
14. marts 2018

Du er velkommen til direkte selv at kontakte Skoleforeningens skoler og dagtilbud. Se oversigten her.

Men du kan også skrives op på Skoleforeningens vikarlister, som er tilgængelig for alle institutioner. Hvis du ønsker dette, kontakt venligst Gudrun von Oettingen eller Tanja Kloppenburg på Personalekontoret. Her kan du også få svar på aflønningen og andre praktiske spørgsmål.