Skolesocialarbejder

Ugentlig arbejdstid:
10 timer
Særlige bemærkninger:
Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 10. august 2018, kl. 8.00.
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til ledende psykolog Mona Jochimsen telefon +49 461-570870.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
10. august 2018, kl. 8:00
Offentliggjort:
27. juni 2018

Skolesocialarbejder ved PPR

Skoleforeningen søger en skolesocialarbejder pr. 1.09.2018, eller snarest derefter. Stillingen er på 10 timer ugentligt.

Du er ansat under PPR og din daglige base bliver Ejderskolen i Rendsborg.

Vi ønsker en skolesocialarbejder, der arbejder ud fra en systemisk tilgang, og som kan bidrage til at fremme inklusion og udviklingen af gode læringsmiljøer på Skoleforeningens institutioner.

Du skal have gode kommunikationsevner og kunne arbejde tværfagligt med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du har evner for at kunne koordinere og udvikle et godt og professionelt samarbejde og opbygge gode relationer.

Ansvars- og opgaveområder

Skolesocialarbejdernes daglige arbejde opdeles i 5 centrale arbejdsområder

• Rådgivning, bistand og formidling af hjælp
  • Socialpædagogiske aktiviteter i klasser og grupper
  • Medvirken ved skoleudviklingsprojekter
  • Netværksarbejde, institutioner og tyske myndigheder
  • Brobygning og overgange samt elever med skolefravær

Vi forventer, at du

• har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • er samarbejdsorienteret og evner at skabe tillidsfulde samarbejdsrelationer såvel internt som i eksterne netværk
  • har overblik og arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • kan dansk og tysk såvel skriftligt som mundtligt.
  • har kørekort og egen bil

Løn og ansættelsesforhold:
Løn i henhold til overenskomst på området.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til ledende psykolog Mona Jochimsen telefon 0461 570870.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 34.

Stilling oprettes per 1.09.2018, eller snarest derefter.

Ansøgning med relevante bilag sendes pr. mail til job@skoleforeningen.org mærket ”Skolesocialarbejder ved PPR”. Ansøgningsfristen er den 10. august, kl. 8.00

Om Skoleforeningen:
Yderligere informationer om Dansk Skoleforening for Sydslesvig kan findes på:    www.skoleforeningen.org