Skolepædagog

Ugentlig arbejdstid:
30 timer
Særlige bemærkninger:
Skoleforeningen søger en pædagog til Jørgensby-Skolen, med tiltrædelse den 22. oktober 2018 eller hurtigst derefter. Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 24. september 2018, kl. 12.00.
Nærmere oplysninger:
Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til skoleinspektør Sølvi J. Koch, Jørgens-Skolen, tlf. 0461-141230.
Adresse:
Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist:
24. september 2018, kl. 12:00
Offentliggjort:
6. september 2018

Vi søger en uddannet pædagog gerne med erfaring indenfor det specialpædagogiske område til ansættelse snarest muligt.

Stillingen er på 30 ugentlige timer.

Dit arbejdsområde ligger fortrinsvist i skolens 5 læringsgrupper for børn med særlige behov.

Vore forventninger til dig:

At du er selvstændig og har et godt overblik.

At du er empatisk.

At du kan indgå i et tæt samarbejde med lærerteams, idet du sammen med lærerne har et ansvar i forhold til klassens og til det enkelte barns personlige og sociale udvikling.

At du lægger vægt på en god trivsel samt stor faglighed.

At du har fokus på et godt og ligeværdigt forældresamarbejde.